Sikker sejr

Sikker sejr Efter knap fyrre minutters spil af dagens top- o...
Skrevet d. 29-09-2013

Sikker sejr

Efter knap fyrre minutters spil af dagens top- og lokalopgør på SPAR NORD Arena mod Thisted FC var der ikke meget, som tydede på, at SIK godt én time senere ville stå som sikre vindere af kampen. Men dette blev ikke desto mindre fakta efter en kamp, hvor gæsterne vel ret beset blev besejret på bare tre minutter.

Med tre minutter til pausen var gæsterne fra Thy således foran 1-0 på et mål,der kom efter sjusket boldomgang i SIK-forsvaret. Men efter Jesper Henriksen med otte minutter til pausen fik en scoring annulleret for offside - dømt på Anders Hostrup som slog indlægget fra venstre - så tog en vis herre ved de gule. Først kunne Dustin Corea flot sparke udligningen ind og få sekunder før uret rundede femogfyrre minutter blev Nicolas Bøgilds hovedstød rettet i nettet af udeholdets Mads Lauridsen og dermed var de gule pludselig foran 2-1.

Inden da havde de knap tusinde tilskuere været vidne til en første halvleg, hvor SIK startede som lyn og torden. Men stille og roligt kom gæsterne mere og mere med i kampen og efter føringsmålet var det gæsterne, som satte dagsordenen. Men som nævnt ændrede kampen fuldstændig karakter i halvlegens slutning.

Fra starten af anden halvleg satte SIKerne fra første fløjt gæsterne under pres. Og inden der var spillet to minutter, havde Anders Hostrup i to omgange været tæt på sæsontræffer nummer ni. I halvlegens første kvarter strittede gæsterne kortvarig imod, men i den sidste halve time virkede det lidt som om, thyboerne havde givet op. Og da Mikkel Jespersen med knap et kvarter igen bragte Skive foran med 3-1 var kampen definitivt afgjort. Dog var gæsternes Peter Bechmann to minutter før tid tæt på at bringe spænding ind i opgøret, men med det yderste af neglene fik Daniel Krog lige netop afslutningen skubbet på stolpen.

Næste weekend går turen til Sjælland. Hjemme i Bjæverskov tager rækkens øjeblikkelige nummer to fra Rishøj Boldklub i mod til endnu et topopgør.

Kampfakta:

Skive IK - Thisted FC 3-1 (2-1)

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Kiilerich, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, John Dyring, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Dustin Corea, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Målscorere:

16. min. 0-1 Mathias Pedersen

42. min. 1-1 Dustin Corea

45. min. 2-1 Mads Lauridsen, selvmål

77. min. 3-1 Mikkel Jespersen

Udskiftninger:

78. min. Mathias Gertsen afløser Nicolas Bøgild

84. min. Jakob Andersen afløser Andreas Kiilerich

Advarsler:

Skive: John Dyring, Jesper Nielsen, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Andreas Kiilerich

Thisted: Martin Nielsen, Peter Bechmann, Matias Fjeldal Olsen

Tilskuertal: 961

Dommer: Lars Halskov


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu