Sikker sejr og plads i historiebøgerne

Sikker sejr og plads i historiebøgerne På en flot solskins f...
Skrevet d. 26-04-2014

Sikker sejr og plads i historiebøgerne

På en flot solskins fredag vandt Skive IK en stensikker 3-0 sejr hjemme på SPAR NORD Arena. Sejren var den sekstende sejr i træk, og dermed er Skive IK nu den klub, der i Danmarksturneringen har vundet flest kampe i træk. Den hidtidige rekord blev sat af AGF tilbage i 1953.

Sejren blev som nævnt ganske sikker. Og lidt groft sagt blev kampen nærmest afgjort, inden den var kommet rigtig igang. For allerede i det andet minut nærmest gled Nicolas Bøgild Mikkel Cramers indlæg fra venstre i mål ved bagerste stolpe. Derfra var der nærmest tale om total Skive-dominans i resten af kampen, og gæsterne var på mission impossible. Og østjyderne havde vel næppe en reel afslutning mod Daniel Krogs mål i hele kampen.

Hjemmeholdet spillede i perioder rigtigt fint fodbold og mange fine flade indlæg, som tydeligvis ikke bekom de grønklædte gæster vel, var flere gange ved at udløse gode målchancer. At det kun blev til én scoring før pausen var i underkanten. SIKerne havde et massivt spilovertag og producerede en pæn del chancer, men igen fredag aften manglede den sidste skarphed hos hjemmeholdet. I den sidste ende gik det trods den manglende skarphed, men fodbold handler jo i bund og grund om mål, så når mulighederne nu er der, kunne det være rart med lidt flere scoringer til det trofaste hjemmepublikum.

Det massive spilovertag til SIK-mandskabet fortsatte efter pausen. Men som før pausen kneb det med den næstsidste eller sidste aflevering. To scoringer blev det til i anden halvleg. Først smækkede John Dyring bolden i kassen fra omkring femogtyve meter efter en fin frisparkskombination. Og i dommer Henning Jensens tillægstid dukkede topscorer Anders Hostrup så op, og satte sæsonscoring nummer enogtyve i kassen. Med lidt held - og skarphed - var "Hossie" blevet noteret for yderligere et par scoringer fredag aften. Men dem kan han og de andre "syndere" fra fredag aften så revanchere sig for, når Ringkøbing tager imod næste weekend.

I den sidste halve time "reducerede" cheftræner Jakob Michelsen gennemsnitsalderen på SIK-holdet betragteligt, da han først indskiftede Frederik Brandhof, der dermed fik sin hjemmebanedebut, og siden hen Sebastian Lau. Tillykke til hele truppen og folkene bag med pladsen i dansk fodbolds historiebøger. Men som I alle ved - mere vil have mere, så hvorfor stoppe ved seksten ?

Kampfakta:

Skive IK - Odder 3-0 (1-0)

Målscorere:

2. min. 1-0 Nicolas Bøgild

60. min. 2-0 John Dyring

91. min. 3-0 Anders Hostrup

Startopstilling:

Daniel Krog, Sebastian Moneron, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, Kristian Nielsen, John Dyring, Mikkel Cramer, Jesper Thor Larsen, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

46. min. Christian Andreasen afløser Jesper Thor Larsen

60. min. Frederik Brandhof afløser Kristian Nielsen

73. min. Sebastian Lau afløser Nicolas Bøgild

Advarsler:

Skive: Sebastian Moneron

Odder: ingen

Tilskuertal: 785

Dommer: Henning Jensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu