Som dag og nat i endnu en pointdeling

Skrevet d. 30-05-2015 18:39:00

Det begyndte så godt, kunne være blevet endnu bedre og var så lige ved at ende rigtig skidt for Skive, da FC Fredericia i dag gæstede SPAR NORD Arena til sæsonens sidste hjemmekamp. Hjemmeholdet styrede totalt de første femogfyrre minutter, men var nærmest ikke til stede i anden halvleg hvor gæsterne, der kæmper en hård kamp for at holde sig over nedrykningsstregen, fuldstændigt styrede begivenhederne. Til slut endte det hele med sæsonens syttende uafgjorte resultat for de gule. Et resultat gæsterne set over hele kampen var dårligst stillet med.

Fra første fløjt af dagens opgør var det SIK’erne, der sad på opgøret mod et Fredericia-hold, der virkede hæmmede af nerver. Opgørets første scoring faldt netop som det første kvarter var spillet. Danilo Arrieta, der spillede sidste kamp på SPAR NORD Arena for SIK i denne omgang, gled let igennem i højre side. Hans aflevering til bagerste stolpe endte for fødderne af Jesper Henriksen, der let kunne sætte føringsmålet ind.

Efter scoringen fortsatte de gule det gode spil og gæsterne var på hårdt arbejde i bestræbelserne på at holde SIK’erne fra yderligere scoringer. Men efter 28 minutters spil sløsede gæsternes venstre back Nicolaj Hagelskjær med boldomgangen midt på egen halvlel. Nicolas Bøgild opsnappede bolden og sendte den straks videre til Danilo Arrieta, der sikkert bragte hjemmeholdet foran 2-0.

I den anden ende af banen var der langt mellem, at gæsterne var på besøg foran Mathias Rosenørn i Skive-målet. Kort efter 2-0 målet var Christian Ege Nielsen dog tæt på at få reduceret, men Mathias Rosenørn var kvik og fik blandt venner og fjender sikret sig bolden.

Efter pausen var gæsterne som forvandlede. Og Richard Møller Nielsens legendariske bemærkning om, at 2-0 er den farligste føring, blev bekræftet denne lørdag eftermiddag. Allerede efter tre minutters spil fik Fredericia muligheden for en hurtig reducering, da Victor Nielsen begik straffespark på gæsterne Marco Hansen. Men Jesper Christiansen, som blev sat til at eksekvere, gled netop som han skulle sparke og afslutningen gik derfor over mål.

I minutterne efter det brændte straffespark var først Christian Ege Nielsen og senere sidste års SIK-topscorer Anders Hostrup tæt på at reducere. Og efter seks minutters spil af anden halvleg kom reduceringen så. Patrick Bang Nielsen gled alt for let igennem i venstre siden og kunne let sparke reduceringen ind.

Efter reduceringen fortsatte gæsterne med at presse på mod et SIK-mandskab, der slet ikke kunne få spillet til at fungere. Ved flere lejligheder brændte det for alvor på foran Mathias Rosenørn i Skive-målet, men heldigvis for hjemmeholdet var Rosenørn på toppen og forhindrede ved flere lejligheder udligningen.

Men med små tyve minutter tilbage af opgøret kom udligningen så. Anders Hostrup udnyttede at Skive-forsvaret ikke var opmærksomme og kunne fortjent udligne. Hostrups scoring blev kampens sidste, og dermed kunne Skive notere sæsonens uafgjort nummer 17. I øvrigt kan det bemærkes, at cheftræner Jakob Michelsen, der for sidste gang i denne omgang stod i spidsen for Skive på hjemmebanen, med få minutter tilbage af opgøret gav debut på førsteholdet til U17-spiller Frederik Buur.

Sidste opgave for Skive er næste lørdag, hvor sæsonen sluttes af med et opgør i Hjørring mod Vendsyssel FF.

Kampfakta:

Skive IK – FC Fredericia 2–2 (2-0)

Målscorere:

16. min. 1-0 Jesper Henriksen

28. min. 2-0 Danilo Arrieta

54. min. 2-1 Patrick Bang Nielsen

71. min. 2-2 Anders Hostrup

Startopstilling: Mathias Rosenørn, Victor Nielsen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, John Dyring, Mikkel Jespersen, Jeff Mensah, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Danilo Arrieta

Udskiftninger:

64. min. Kristian Nielsen afløser Jeff Mensah

73. min. Frederik Brandhof afløser Nicolas Bøgild

92. min. Frederik Buur afløser Danilo Arrieta

Advarsler:

Skive : Mikkel Jespersen, Kristian Nielsen, Jesper Nielsen

Fredericia:Jacob Thychosen

Tilskuertal: 658

Dommer: Sandi Putros

Skrevet af: Lars Vernegaard

Foto: Worm Photo

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu