Nederlag i chancefattig sæsonpremiere

Skrevet d. 27-07-2015

Søndagens sæsonpremiere i Bet25 Ligaen mellem Skive og Vendsyssel blev aldrig det helt store sus for de knap 800 fremmødte på Egeris Idrætsanlæg. I et meget chancefattigt opgør trak gæsterne det længste strå og kunne fortjent vende bussen mod Vendsyssel med tre point i bagagen.

I søndagens opgør gav debutterende Skive-træner Joakim Mattson fra start debut til 4 spillere. I målet Henrik Lindhard, på venstre kant Mikkel Frankoch og fremme i front Thiago Pinto Borges og Razak Adebayo. Senere blev der ligeledes debut i gult til Musefiu Ashiru, da han med 25 minutter tilbage af opgøret afløste Jesper Henriksen.

Som nævnt i indledningen var der langt mellem de åbne målchancer søndag eftermiddag. Største mulighed til hjemmeholdet inden pausen tilfaldt anfører John Dyring efter 25 minutters spil. Dyring brød selv midt på gæsternes halvdel og efter et par træk blev afslutningen sendt afsted, men desværre var der for lidt saft og kraft i afslutningen til at denne voldte Jesper Christiansen i Vendsyssel-målet problemer.

Gæsterne kom i front efter 11 minutters spil, da Martin Bergvold fra kanten af feltet resolut sparkede en løs bold i kassen uden chance for Henrik Lindhard i Skive-målet. En ærgerlig og unødvendig scoring i og med hjemmeholdet umiddelbart inden scoringen i et par omgange havde muligheden for at sende bolden ud af farezonen.

Bagud mod et fysisk stærkt Vendsyssel-mandskab blev opgaven ikke lettere for hjemmeholdet. Der blev arbejdet ihærdigt for sagen, men desværre formåede de gule aldrig for alvor at bringe et godt organiseret gæstehold ud af balance. Bedste SIK-forsøg i anden halvleg stod John Dyring for. Men anførerens afslutning strøg over mål.

I slutfasen satsede de gule hele butikken i forsøget på at skaffe udligningen. En satsning der gav gæsterne et par muligheder på kontrastød. I de døende sekunder af den ordinære spilletid burde gæsternes Bjarke Jacobsen have øget til 0-2, men Henrik Lindhard fik med en feberredning blokeret til hjørnespark. Men fire minutter inde i dommer Sandi Putros’ tillægstid kom så scoringen, som definitivt lukkede og slukkede opgøret.

Næste opgave for SIK’erne er på søndag, hvor turen går til Sjælland og et møde med HB Køge.

Kampfakta:

Skive IK – Vendsyssel FF 0–2 (0-1)

Målscorere:

11. min. 0-1 Martin Bergvold

94. min. 0-2 Rune Frantsen

Startopstilling: Henrik Lindhard, Jesper Nielsen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Mikkel Frankoch, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo

Udskiftninger:

65. min. Musefio Ashiru afløser Jesper Henriksen

65. min. Mikael Uhre afløser Razak Adebayo

Advarsler:

Skive : Frederik Brandhof, Jens Berthel Askou

Vendsyssel: Mads Greve, Chris Sørensen, Viktor Ahlmann

Tilskuertal: 791

Dommer: Sandi Putros

Skrevet af : Lars Vernegaard

Fotos: Worm Photo

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu