SIK på vej mod ny sejrsrekord

SIK på vej mod ny sejrsrekord Med mandagens 5-3 gevinst i HI...
Skrevet d. 22-04-2014

SIK på vej mod ny sejrsrekord

Med mandagens 5-3 gevinst i HIK kom vort 2. divisionshold op på femten sejre i træk. Disse femten sejre i træk er en tangering af rekorden for flest sejre i træk i Danmarksturneringen. Indtil mandag sidst på eftermiddagen var AGF alene om denne præstation - opnået helt tilbage i 1952/1953, da holdet var nede og vende en enkelt sæson i den næstbedste række, som på daværende tidspunkt meget pudsigt også var 2. division.

Så kan SIK vinde fredagens opgør hjemme på SPAR NORD Arena mod Odder, vil holdet ikke blot spille sig et skridt nærmere oprykningen til NordicBet Ligaen, men også skrive klubben endnu mere ind i dansk fodbolds historiebøger end det allerede har gjort.

I nyere tid er det seneste hold, som har præsteret noget, der ligner samme antal sejre i træk, holdet som SIK besejrede 2. Påskedag - HIK. I sæsonen 2011/2012 vandt HIKerne fjorten kampen i træk, inden det gik galt i den femtende kamp, hvor Birkerød vandt med 4-2. Vore naboer fra Thisted præsterede også fjorten sejre i træk i 2. division tilbage i sæsonen 2007/2008.

Til slut en opfordring til alle - mød op på SPAR NORD Arena fredag aften og hjælp hele egnens fodboldflagskib endnu et skridt på vejen mod oprykningen og mod sejrs-rekorden.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu