Sidste afpudsning i Thisted

Skrevet d. 21-07-2017 12:30:01

- Det er nu det gælder. Træningskampen på søndag mod Thisted, er sidste chance for alle spillere til at vise mig, at de hører hjemme i startopstillingen, når turneringen går i gang om en uge.

Sådan lyder beskeden fra Skives cheftræner, Kim Kristensen, der ser frem til søndagens træningskamp på Lerpytter Stadion i Thisted.
- Vi skal have den sidste afpudsning, og jeg håber at få svar på et par spørgsmål, inden jeg lægger mig helt fast på de 11 spillere, der skal starte inde i sæsondebuten i Nykøbing Falster, slår Kim Kristensen fast.
STÆRK OFFENSIV HOS THISTED
Kim Kristensen har ikke det store kendskab til det Thisted-hold, der debuterer i NordicBet-Ligaen.
- Jeg har ikke set Thisted siden foråret, hvor de på bedste vis kæmpede for at rykke op, siger Kim Kristensen.
- Siden har de fået ny træner i Joakim Mattsson, og det kommer uden tvivl til at præge holdets spillestil.
- Thisted har en rigtig stærk offensiv med især Sonny Jakobsen og Mikkel Agger i front, men jeg er ikke i tvivl om at Mattsson nok også skal få styr på defensiven.
Kim Kristensen vil gerne pointere, at resultatet i Thisted ikke har hovedfokus. Men han har gjort det klart overfor spillerne, at det er nu det gælder og han håber selv, at få svar på en række spørgsmål inden sæsonen går i gang.
HÅRD OPSTART
- Vi har med vilje valgt en virkelig hård opstart med svære modstandere fra nogle af de øverste hylder, siger Kim Kristensen.
- Vi har haft nogle nederlag, som vi har lært utrolig meget af, og med uafgjort mod Vejle gik det overraskende godt. Selvfølgelig er resultatet i Thisted ikke ligegyldigt, og en sejr kan putte en masse nyttig selvtillid ind i de unge spillere i truppen, men det vigtigste for os alle, er at vise, at vi for alvor er på vej op i gear, inden det går løs, siger Kim Kristensen.
Cheftræneren er virkelig glad for indsatsen og humøret hos spillerne i A-truppen i de forgangne uger. Der har været en lidt længere opstart end de foregående år, men det har været med positiv udmelding.
- Vi i trænergruppen har en klar opfattelse af, at vi har fået puttet en masse ny energi ind i de spillere, som virkede slidte mod sæsonafslutningen. Der er humør og lyst tilbage, og trods lidt småskavanker på grund af de hårde træningsbaner, er der en utrolig positiv stemning i truppen, der glæder sig til at præstere igen i den kommende sæson.
DALGAARD SKAL SES
Det store tema i både den lokale fodboldverden og hos mange andre er Thomas Dalgaards tilbagevenden til Skive IK.
- Thomas har haft en lidt anderledes optakt til den kommende sæson, fordi han var klubløs. Han har været til prøvetræning i andre klubber og selvtrænet, men både jeg og Thomas ved, at der kan bygges mere på formen, mener Kim Kristensen.
- Thomas Dalgaard skal virkelig testes i Thisted, og det glæder vi os til!!!
Træningskamp: Thisted FC- Skive IK på Lerpytter Stadion søndag den 23. Juli kl. 13.45