Sejrsmål i sidste øjeblik

Sejrsmål i sidste øjeblik Indtil nu har kun Skovbakken og FC...
Skrevet d. 17-04-2014

Sejrsmål i sidste øjeblik

Indtil nu har kun Skovbakken og FC Svendborg formået at tage point fra Skive i indeværende sæsonen. Det ene af disse to mandskaber, FC Svendborg, var Skærtorsdag modstanderen på navnkundige Høje Bøge Stadion i Svendborg. Og som i det første møde mellem de mandskaber blev også Skærtorsdagens opgør en tæt affære, som først fandt en vinder i de døende minutter af opgøret. Her dukkkede rækkens suveræne topscorer Anders Hostrup nemlig op og satte sejrsmålet ind to minutter inde i dommer Aydin Uslus tillægstid.

At det i den sidste ende blev SIKerne som trak det længste strå kan forsvares, men som i det omvendte opgør bed FC Svendborg godt fra sig gennem hele kampen. Efter en udvisning af hjemmeholdets Kasper Johansen, blev det meste af den sidste halve time af opgøret et stor Skive-pres mod hjemmeholdet mål. Men gæsterne formåede aldrig at spille sig frem til den helt store målchance, før Anders Hostrup altså dukkede op to minutter inde i tillægsstiden.

Kampens første scoring blev sat ind af Kristian Nielsen, der dermed fik brudt noget der vel efterhånden var tre års måltørke. Scoringen sat ind efter oplæg fra Mikkel Jespersen, der også var manden med næstsidste fod på Anders Hostrups sejrsmål.

Det tidlige føringsmål blev dog hurtigt udlignet af hjemmeholdet. For knap et kvarter efter Kristian Nielsens scoring dannede et dumt boldtab grundlag for en hurtig Svendborg omstilling, som Jonas Hvilsom effektivt afsluttede ved at sparke bolden sikkert i mål bag en chanceløs Daniel Krog i Skive-målet. Hjemmeholdet forsøgte gennem hele kampen med alt, hvad der var i værktøjskassen at sikre sig vigtige point, men i den sidste ende blev det altså de gule fra Skive, som med den sene scoring tog sejren og alle tre point.

Næste opgave for SIKerne er allerede 2. Påskedag, hvor turen går til Sjælland og et møde med rækkens nummer tre fra HIK.

Kampfakta:

FC Svendborg - Skive IK 1-2 (1-1)

Målscorere:

11. min. 0-1 Kristian Nielsen

25. min. 1-1 Jonas Hvilsom

92. min. 1-2 Anders Hostrup

Startopstilling:

Daniel Krog, Sebastian Moneron, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, John Dyring, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Mikkel Cramer, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

68. min. Jesper Henriksen afløser Mads Nørby

81. min. Christian Andreasen afløser Sebastian Moneron

Udvisninger:

FC Svendborg: Kasper Johansen (2 x gult)

Advarsler:

FC Svendborg: Kasper Johansen

Skive: Mikkel Jespersen, John Dyring, Mads Nørby

Tilskuertal:

Dommer: Aydin Uslu


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu