Sejr i sæsonens sidste hjemmekamp

Sejr i sæsonens sidste hjemmekamp Uden på nogen måder at imp...
Skrevet d. 14-06-2014

Sejr i sæsonens sidste hjemmekamp

Uden på nogen måder at imponere sikrede SIK sig en sikker og fuld fortjent sejr i sæsonens sidste optræden på SPAR NORD Arena. På en flot solskins lørdag, blev dagens modstander fra Aarhus Fremad sendt retur til udkanten af smilets by med et nederlag på 2-0. Det hele sat i gang af Andreas Kiilerich med otte minutter til pausen. Sejren cementeret af Nicolas Bøgild på et flot frisparksmål fra godt tredive meter med små ti minutter tilbage af opgøret.

Fra første fløjt af lørdagens opgør var det hjemmeholdet, der styrede slagets gang mod et Fremad-mandskab, der ikke lignede et hold, som kæmpede for at undgå nedrykning. Som nævnt i indledningen har SIK-mandskabet spillet bedre kampe i år, men trods en lidt halvsløj indsats i varmen, var de gule bedre end gæsterne i hele af opgøret.

Cheftræner Jakob Michelsen havde givet genvalg i startopstillingen til Frederik Brandhof og Sebastian Lau. Og allerede efter seks minutters spil var de hver især tæt på at bringe hjemmeholdet i front. John Dyring sendte et godt indlæg fra venstre ind feltet, og her forsøgte de to 17-årige begge at nå op til aflevering, men der manglede lige nogle få centimeter i at det lykkedes.

Efter tolv minutters spil fik gæsterne muligheden for at bringe sig i front. En løs bold i Skive-feltet blev indenfor ganske få sekunder blokeret tre gange. Først to omgange af Tunde Ogunbiyi i Skive-målet og sidenhen af Mads Eriksen. Men ind kom bolden altså ikke og i stedet for burde Nicolas Bøgild på den kontra, som fulgte umiddelbart efter have bragt hjemmeholdet i front. Men Bøgild misbrugte den meget store mulighed.

Føringsmålet kom med otte minutter til pausen. Optakten et John Dyring frispark fra højre ind i feltet. Jakob Andersen forlængede, og tæt inde under mål var Andreas Kiilerich kvik, og han kunne let sparke bolden i kassen. Kort før pausen fik gæsternes Lennart Kruse muligheden for at sætte udligningen ind, men hans afslutning gik snert forbi.

Efter pausen var det fremdeles SIKerne, som var klart mest i boldbesiddelse mod et Aarhus Fremad-hold, der fortsat stod lavt. Men når bolden blev flyttet hurtigt rundt blandt de gule, kom pladsen og mulighederne. Et par af disse muligheder tilfaldt Sebastian Lau. Først blev han sendt af sted på en lange fremlægning fra Jesper Henriksen. Gæsternes Michael G. Pedersen missede clearingen, og pludselig var Lau alene med Victor Krøyer i gæsternes mål. Men desværre gik Laus chip over den fremstormende keeper lige forbi mål. Få minutter senere blev Jesper Henriksen sendt af sted i højre og hans gode indlæg til bagerste stolpe var Lau millimeter fra at inderside i mål.

Sejren blev slået fast med ni minutter tilbage, da Nicolas Bøgild flot satte et frispark fra godt tredive meter ind ved forreste stolpe. I kampens døende minutter, smuttede indskiftede Jesper Thor Larsen i højre siden til baglinjen og hans indlæg endte hos Sebastian Lau, men på dagen manglende unge Lau lige det sidste held og skarphed, så afslutningen endte lige over mål.

Sidste kamp i sæsonen for SIK-mandskabet, inden en velfortjent og meget kort sommerferie venter, er næste lørdag, hvor turen går til Fyn og et opgør mod nedrykningstruede Næsby. En Skive-sejr i dette opgør vil betyde, at holdet slutter med at have opnået firs ud af halvfems mulige point i sæsonen. Samme antal point kan oprykkerne fra 2. division øst - FC Roskilde - i øvrigt også opnå ved at vinde deres sidste kamp.

Kampfakta:

Skive IK - Aarhus Fremad 2-0 (1-0)

Målscorere:

37. min. 1-0 Andreas Kiilerich

81. m

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu