Sammen kan vi gøre ondt på SIF!

Skrevet d. 19-03-2016 11:10:00

Søndag kl. 14.30 venter der vores unge mandskab endnu en spændende udfordring, når oprykningsfavoritterne fra Silkeborg kommer på besøg på SPAR NORD ARENA.

-Efter en sand pragtpræstation i sidste weekends 1-1 kamp i Lyngby sprudler vores unge mandskab af overskud og selvtillid.-Man fornemmer, at vi er på rette vej og uagtet at vi søndag skal op imod en rigtig stærk modstander er vi optimister.

-Silkeborg IF har rækkens bedste set-up og fuldtidsprofferne fra søhøjlandet er spækket med fine spillere og Superligaerfaring.-Ovenstående in mente gør, at de røde er favoritter søndag, men de kommer på hårdt arbejde og vil blive mødt af et kollektiv som kan gøre ondt på alle hold i 1.division.

I forhold til Lyngby-kampen kan cheftræner Joakim Mattsson og det øvrige trænerteam glæde sig over følgende; Oliver I Pedersen og Jacob Andersen er tilbage efter skader.-Jesper Henriksen og Razak Adebayo har begge rejst sig fra sygesengen og desuden er Frederik Brandhof tilbage i truppen efter overstået karantæne.

Vi håber på at mange Skibonitter finder vej til SPAR NORD ARENA og bakker vores unge drenge op.

-Kick-off er kl.14.30 og vejrudsigten melder flot solskinsvejr.-Vi ses!!!!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu