Sagt efter søndagens lokalopgør

Sagt efter søndagens lokalopgør Søndagens lokalbrag i Viborg...
Skrevet d. 18-08-2014

Sagt efter søndagens lokalopgør

Søndagens lokalbrag i Viborg blev overværet af godt 4.400 tilskuere. Heriblandt var noget der ligner 350 samlet i udebaneafsnittet bag det ene mål. Og de medrejsende SIK-tilhængere ydede en fantastisk opbakning til de gule gennem hele opgøret. Efter kampen fangede vi nogle af Skive-spillerne for en kommentar til opgøret.

Nicolas Bøgild: - Som Skive-spiller er det altid sjovt at møde Viborg. Og ikke mindst i Viborg på en lækker bane og med en helt fantastisk opbakning fra de medrejsende fans. Fra første fløjt blev der gået til sagen, og vi er under hårdt pres de første 25-30 minutter. Men derefter kommer vi bedre med i kampen og det var godt at komme til pausen med 0-0. Anden halvleg er meget lige, men jeg synes, vi slutter rigtig godt af de sidste 20 minutter. Og vi har i denne periode også kampens største chance. Alt i alt kan vi være tilfredse med at få ét point med fra Viborg, som må være en af de store favoritter til at snuppe en af de to oprykningspladser.

Jesper Nielsen: - Vi er presset godt i bund i første halvleg, hvor der var langt imellem vi kom frem på Viborgs banehalvdel. Efter pausen kommer vi bedre med. Men det var ikke en af vore bedste dage med bolden, så vi får aldrig lagt et ordentligt pres på Viborg. Alle mand arbejder endnu engang stenhårdt for holdet, og vi holder endnu engang nullet. Lækkert med endnu et point til samlingen.

Kristian Nielsen: - Det var en utrolig hård kamp, hvor vi især i første halvleg blev presset langt tilbage og aldrig fik spillet til at flyde. I anden halvleg kommer vi bedre med, uden vi dog rigtigt får skabt nogle chancer. Dejligt at se alle mand kæmpe forbilledligt for sagen, så vi sikrer os et enkelt point, nu når det ikke kunne blive til tre.


Forfatter: Lars Vernegaard

Sagt efter søndagens lokalopgør

Sagt efter søndagens lokalopgør Efter søndagens sejr over Th...
Skrevet d. 01-10-2013

Sagt efter søndagens lokalopgør

Efter søndagens sejr over Thisted FC var det naturligt nok en flok tilfredse spillere, som mandag tog fat på forberedelserne til lørdagens tur til Sjælland og et vaskeægte topopgør mod Rishøj Boldklub. Nedenfor følger nogle kommentarer til sæsonens niende kamp uden nederlag:

Mikkel Jespersen: -Dejligt med en sejr i et lokalogør med masser af tilskuere. Vi kæmper os flot tilbage i kampen efter deres scoring. At vi ydermere kan gå til pausen med en føring, giver os et kæmpe boost til anden halvleg. Alle mand hjælper hinanden og hver især byder ind med forskellige kvaliteter, og når vi gør det, er vi svære at slå. Nu glæder jeg mig til endnu en topkamp, når vi på lørdag skal til "djævleøen".

Jesper Nielsen: -Superfedt at vi vinder en rigtig svær kamp. Efter en meget lige første halvleg kommer vi rigtig godt ud til anden halvleg, som vi styrer fuldstændigt. Og fuldt fortjent at vi vinder. Det bliver uden tvivl en rigtig sjov kamp på lørdag. Spændende at skulle op mod et Rishøj-hold, som også er ubesejret. Så vi skal spille op til vort bedste, hvis vi skal have en chance for at vinde derovre.

John Dyring: -En vigtig sejr, der virkelig viser, at vi er på rette vej. Fantastisk moral og sammenhold at vende 0-1 til 3-1 mod et altid hårdt kæmpende Thisted-hold. Stor ros til hele holdet for bare at arbejde videre, selvom der var grus i maskinen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu