Sagt efter søndagens kamp

Sagt efter søndagens kamp Søndagens hjemmekamp mod Skovbakke...
Skrevet d. 03-09-2013

Sagt efter søndagens kamp

Søndagens hjemmekamp mod Skovbakken endte skuffende for alle med sympati for Skive uafgjort 0-0. Et resultat som gæsterne absolut var bedst tjent med. Til Skovbakkens hjemmeside udtaler den ene halvdel af holdets trænerduo, Michele Demontis blandt andet: - Det var sæsonens klart sværeste kamp, og vi havde solgt den for uafgjort. Det havde været tyveri, men vi havde et par store chancer for at hente alle tre point.

Nedenfor følger et par kommentarer til søndagens opgør fra 2 x Nielsen i skikkelse af anfører Kristian Nielsen og forsvarspiller Jesper Nielsen.

Kristian Nielsen: - Jeg er selvfølgelig utrolig skuffet. Vi have rigeligt med chancer til at score og vinde kampen. Det til trods for at vore offensive folk ikke rammer deres normale høje niveau. Omvendt skal vi også huske at glæde os over, at vi holder nullet for første gang i sæsonen, og at vi stort set holder Skovbakken fra chancer. Vi er stadigvæk ubesejret og har masser af tro på os selv. Nu forventer jeg, vi tager revanche i Sønderjylland på lørdag.

Jesper Nielsen: - Surt at vi ikke vinder. Endnu en kamp hvor vi dominerer og har bolden i store dele af tiden. Jeg synes egentligt også, vi får flyttet bolden godt rundt, men vi mangler lige kvalitet på den sidste tredjedel af banen. Vi har dog chancer nok til at vinde kampen, men i dag er vi lidt uskarpe og deres målmand har samtidig en rigtig god dag. Men til gengæld er det dejligt, vi formår at holde nullet. Det er jo ikke så tit det sker..


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu