Sagt efter sejren over Middelfart

Sagt efter sejren over Middelfart Sejr nummer atten i træk b...
Skrevet d. 13-05-2014

Sagt efter sejren over Middelfart

Sejr nummer atten i træk blev sikret med fredagens 3-0 gevinst over Middelfart. Og dermed vil det på fredag være nøjagtigt ét år siden Skive IKs bedste mandskab sidst har tabt en turneringskamp. To af de spillere som har bidraget til denne flotte serie indtog hver for sig en hovedrolle i fredagens sejr over Middelfart - målmand Daniel Krog som med en flot redning forhindrede gæster i at komme foran efter tyve minutter og Jesper Henriksen, der med scoringen til 2-0 definitivt lukkede kampen. Nedenfor følger en reaktion fra henholdsvis Krog og Henriksen til fredagens kamp.

Daniel Krog: - Først og fremmest dejligt med endnu en sejr på hjemmebane foran vore dejlige og trofaste supportere. Det var en kamp, hvor vi var lidt længe om at komme i gang. Men så scorer vi et flot mål lige før pausen og sætter derefter tingene på plads i anden halvleg. Dejligt at udbygge rekorden og føringen og dermed tage endnu et skridt mod NordicBet Ligaen. Og personligt dejligt at holde nullet for tredje kamp i træk. Stort skulderklap til vores defensiv, som har gjort det rigtig godt på det sidste.

Jesper Henriksen: - Middelfart stod meget lavt og havde et par udemærkede forsøg i første halvleg. Men efter vi kommer foran lige op til pausen, var der kun ét hold på banen. Vi spiller den fornuftigt rundt og kommer jo egentlig også frem til et par rigtig store chancer, der sagtens kunne være omsat til yderligere scoringen. Alt i alt en dejlig sejr og nu kan vi for alvor dufte oprykningen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu