Sagt efter sejren over Jammerbugt

Sagt efter sejren over Jammerbugt Forud for sidste uges opgø...
Skrevet d. 29-10-2013

Sagt efter sejren over Jammerbugt

Forud for sidste uges opgør mod Jammerbugt FC havde gæsternes træner Bo Zinck håbet, at hans mandskab på dagen ville være i stand til at drille SIKerne. Efterfølgende måtte Zinck konstatere, at det rigtige hold vandt, selvom Jammerbugt i specielt første halvleg spillede fint med. Men som Zinck efterfølgende konstaterer til klubbens egen hjemmeside: -Det er det rigtige hold, der rykker op, hvis Skive holder hele vejen, og det er jeg ret sikker på de gør. Der skal gå meget galt, hvis ikke det skal lykkes.

Om fredagens sejr siger målscorer Nicolas Bøgild: -Vi var oppe mod en stærk modstander, som også kom med en stribe kampe uden nederlag. Vi kommer foran på et rigtig flot mål, men Jammerbugt slår tilbage. Dette får os lidt igang igen og efter pausen spiller vi bedst og vinder en fortjent sejr. Det er dejligt at kunne give det store trofaste hjemmepublikum en sejr og en god oplevelse.

Forsvarskrumtap Jesper Nielsen sætter disse ord på sejren: -Super fedt at vi vinder igen igen, selvom vores første halvleg ikke er særlig god. Her synes jeg faktisk Jammerbugt er bedst, men vi kommer heldigvis foran lige før pausen, og det knækker dem lidt. I pausen får vi justeret lidt taktisk, og det bærer heldigvis frugt. I de sidste femogfyrre minutter er vi bedst og vinder fortjent.

At indsatsen i første halvleg fredag aften ikke var den bedste er Jespers forsvarskollega Mads Nørby helt enig i: -Vi kommer egentlig fint ud til kampen, men efter føringsmålet falder vi meget i kadance. Vores boldomgang er elendig. Vi vil hele tiden spille den afgørende bold i stedte for at køre bolden rundt og få dem ud og løbe. I anden halvleg er vi markant bedre. Vi er hårdere i vores defensive dueller og holder Jammerbugt væk fra chancer. Vi har mere fart på vores spil og får skabt mange gode chancer. Det er sådan, vi skal spille. Præstationen fra anden halvleg kan vi tage med til lørdagens kamp i Middelfart.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu