Sagt efter sejren over FC Sydvest

Sagt efter sejren over FC Sydvest Indsatsen i Tønder lørdag ...
Skrevet d. 10-09-2013

Sagt efter sejren over FC Sydvest

Indsatsen i Tønder lørdag eftermiddag var i perioder langt fra prangende. Men alligevel blev det til en 4-1 sejr over et godt kæmpende hjemmehold. Efter kampen fangdede vi to af de kampens målscorere samt John Dyring, som var med igen efter hans skade.

Nicolas Bøgild: -Man kan ikke sige, at det var vores bedste kamp i efteråret. Men vi fortsætter vores stime som ubesejret og ender med at tage alle tre point med hjem. Vi har tidligere snakket om, at vi er gode i mellem felterne. Men lørdag var det omvendt. Vi laver fire gode mål, men lukker desværre ét ind. Vi er glade for de tre point og skal nu kigge frem mod fredagens kamp mod Næsby.

Mads Eriksen: -Det var en af vore ringeste præstationer indtil videre i denne sæson. Men at vinde 4-1 på en "off day" viser alligevel lidt klasse. Vi var slet ikke gode nok i duellerne, hvor Sydvest kom med meget mere aggressivitet. De to mål lige op til pausen giver os noget ro til anden halvleg. I anden halvleg føler vi, at vi har kampen under kontrol, indtil de reducerer i vores klart bedste periode i kampen. Derefter bliver det hele lidt nervøst, indtil vi kommer på 3-1. Men det går ikke i længden at spille som vi gjorde i store dele af kampen. På fredag skal vi vise en helt anden indstilling og attitude, hvis vi skal have de tre point, som vi efterhånden skylder de mange, som møder trofast frem, når vi spiller hjemme på SPAR NORD Arena.

John Dyring: -Dejligt at være en del af de spillende igen. Og selvom det ikke var den bedste kamp fra vores side, så tog vi alligevel tre point med hjem. Det kendetegner et tophold, at man også kan vinde på dage, hvor spillet ikke fungerer. Nu retter vi fokus mod fredagens kamp mod Næsby og på at give hjemmepublikum tre point og en god kamp.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu