Sagt efter lørdagens sejr

Sagt efter lørdagens sejr I lørdagens kamp mod Aarhus Fremad...
Skrevet d. 24-09-2013

Sagt efter lørdagens sejr

I lørdagens kamp mod Aarhus Fremad dominerede SIK kampen fuldstændigt den første times tid. Og med en føring på 2-0 ti minutter før tid så alt ud til at være fryd og gammen. Men efter hjemmeholdets reducering endte afslutningen vel nærmest som ren overlevelse for SIKerne. Heldigvis formåede topholdet at stå imod presset og hive en smal, men trods alt fortjent sejr hjem. Nedenfor et par kommentarer til lørdagens opgør.

Anders Hostrup: -Jeg synes vi har styr på dem i den første times tid. Herefter løber vi tør for kræfter, og Fremad presser os kraftigt. Men vi får reddet stormen af og får tre vigtige point i toppen af rækken. Nu skal vi have os forberedt godt til på søndag og kampen mod Thisted.

Jesper Henriksen: -Vi kommer rigtig godt fra start og sidder jo fuldstændigt på den første time af kampen. Vi flytter os godt for hinanden, specielt i første halvleg. Vi har trænet et nyt system i løbet af ugen, og de sidste femogtyve minutter er vi lidt under pres. Her er vi trætte og vi glemmer lidt vore pladser. Men det får vi styr på i løbet af næste uge, og så er vi helt klar til kampen mod Thisted på søndag.

Nicolai Borregaard: -Det var dejligt atter at være med fra start og samtidig få en hel kamp i benene. Jeg synes vi spiller en rigtig fin første halvleg, hvor vi holder dem fra chancer. I anden halvleg virker vi lidt trætte og glemmer at løbe for hinanden og derfor bliver halvlegen præget af enkeltmandspræstationer. Efter deres reducering bliver det ren overlevelse for at få alle tre point med hjem. Og det er med lodder og tridser, vi få sejren hevet hjem. På søndag kommer vi på hårdt arbejde igen, men vi går efter at fortsætte stimen.


Forfatter: Lars Vernegaard

Sagt efter lørdagens sejr

Sagt efter lørdagens sejr Det holdt hårdt at hive alle tre p...
Skrevet d. 27-08-2013

Sagt efter lørdagens sejr

Det holdt hårdt at hive alle tre point med hjem fra Skanderborg i lørdags. Men heldigvis sikrede Jesper Henriksen via hans scoring i overtiden, at alle tre point - fuldt fortjent - kom med hjem til Skive. Efter kampen fangede vi blandt andet matchvinderen for en kommentar til kampen:

Jesper Henriksen: - Det blev en kneben sejr, men vi dominerer jo kampen fuldstændigt og skaber mange gode chancer i specielt første halvleg. Vi spiller bolden godt rundt på en umulig bane og forsvaret er meget disciplineret. Efter vi kommer foran, trækker vi lidt og laver så en fejl, som gør de kommer på 1-1. Men vi gav ikke op og spiller os frem til en stor chance, som jeg brænder, men jeg er så heldig at score på det efterfølgende hjørnespark. Og så vi fik fortjent de tre point alligevel.

Mads Eriksen: - Det blev en kamp, helt som vi havde forventet. Vi havde bolden utroligt meget, mens Skanderborg stod dybt i banen og ventede på deres kontra muligheder. Vi spillede en rigtig fin kamp. Vi stod fint defensivt og skabte chancer til flere mål end de to, det blev til. Defensiven havde været et stort fokus punkt for os, da vi ikke så gode ud mod Svendborg. Set over hele kampen var det fuldt fortjent, vi fik de tre point, men det hele bliver alt for spændende på grund af den fejl, jeg laver. Det var derfor ekstra godt at se Jesper stige op og sikre os de tre point. Nu håber jeg, der kommer mange på stadion på søndag, og hjælper os til at fortsætte stimen uden nederlag.

Andreas Kiilerich: - Vi vidste jo, at Skanderborg i kraft af deres store offensive folk nærmest udelukkende ville spille på lange bolde. Men jeg synes, vi fik lukket super godt ned for deres spil. Vi spiller en fremragende første halvleg, som desværre endte uden, at vi fik scoret på vores chancer. I anden halvleg fik vi så endelig udbytte af vores hurtige pasningsspil. Efter målet stiller vi os lidt længere tilbage, men vi flytter os ikke nok for hinanden og løber ikke godt nok hjem i returløbene. De får et ærgeligt mål til 1-1, men alligevel har vi stadigvæk troen på, at det kan lade sig gøre at få alle tre point. Og takket være Jesper fik vi jo også alle tre med hjem til Skive.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu