Sagt efter lørdagens 5-0 sejr

Sagt efter lørdagens 5-0 sejr I lørdagens sejr over FC Djurs...
Skrevet d. 22-10-2013

Sagt efter lørdagens 5-0 sejr

I lørdagens sejr over FC Djursland var det som bekendt træner for Jyllandsserie-holdet Daniel Nors, der grundet skader hos såvel Daniel Krog som Henrik Kappelborg, vogtede målet for de gule. Jobbet som keeper på klubbens bedste mandskab er jo som bekendt ikke uvant for Nors, der dog ikke har optrådt på det bedste mandskab siden april 2010. Nedenfor følger nogle kommentarer til lørdagens overbevisende sejr i Grenå:

John Dyring: - Vi leverer en overbevisende indsats. Djursland har, som mange af de andre hold, blod på tanden indtil vi får scoret. Og efter 2-0 er det vel groft sagt kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Dejligt at få Kristian Nielsen i gang igen og dejligt med fem forskellige målscorere. Nu skal vi have fuld fokus på en svær kamp fredag aften. Jeg håber, det igen er interessant for hele egnen at komme til fodbold på SPAR NORD Arena, så vi kan ramme de tusinde tilskuere. Vel mødt.

Daniel Nors: - Dejligt at være tilbage. Specielt dejligt at spille til nul. Det er en kamp, som vi dominerer hele vejen igennem. De forstyrrer os vel kun de første tyve minutter. Jeg synes, vi er dem overlegne i samtlige facetter af spillet. Vi spiller en flot kamp med bolden og eneste minus er vel, at vi ikke scorer flere mål. De kommer frem til lidt muligheder, som forsvaret og jeg i fint samarbejde får afværget.

Kristian Nielsen: - En dejlig sejr og lækkert at holde nullet. Kampen bliver jo reelt afgjort midt i første halvleg med vore to hurtige scoringer. Herefter lader vi bolden gøre arbejdet resten af kampen og 5-0 var vel ikke ét mål for meget. Med lidt mere kynisme kunne sejren være blevet større.

Christian Andreasen: - Endnu tre vigtige point til regnskabet og vi bibeholder vort forspring på syv point. Det er fem flotte mål vi scorer kombineret med lange perioder med flot fodboldspil. Endnu engang beviser vi, at når vi matcher vor modstanders ærgerrighed og arbejdsindsats, så kommer vore fodboldmæssige egenskaber til syne. Og der har de andre hold meget svært ved at matche os. For mit eget vedkommende er jeg endelig skadesfri, men mangler selvfølgelig noget rent konditionelt. Jeg håber at komme ind og bidrage i de restrende tre kampe i efteråret. Og satser så lidt mere langsigtet på at være i topform til det afgørende forår.

Du kan i øvrigt læse Lokalavisen Grenås referat fra kampen her