Sagt efter fredagens sejr

Sagt efter fredagens sejr I en underholdende kamp med masser...
Skrevet d. 17-09-2013

Sagt efter fredagens sejr

I en underholdende kamp med masser af målchancer lykkedes det fredag aften at hive en smal, men fortjent sejr hjem over et godt Næsby-mandskab. Efter kampen fangede vi blandt andet to af aftenens mest markante SIKere i form af målmand Daniel Krog og matchvinder Dustin Corea for en kommentar til kampen.

Daniel Krog: -Først og fremmest er det fantastisk med endnu en sejr og dermed fortsat status som ubesejret. Men der er ting, som vi kan og skal gøre meget bedre, hvis vi skal fortsætte den flotte stime. For den neutrale tilskuer er jeg sikker på, at det var en sjov kamp at overvære. Der var jo masser af chancer. Det var rigtig dejligt, at se så mange folk på lægterne, og jeg håber, da underholdningen er medvirkende til flere folk får lyst til at komme ned og støtte os næste gang. Her og nu glæder vi os over de tre point, men allerede på lørdag venter en helt anden kamp, når vi skal op mod Aarhus Fremad.

Dustin Corea: -Det var en kamp, hvor vi måtte arbejde hårdt hele vejen. Vi nåede ikke op på det niveau, som vi kan præstere, men heldigvis rakte præstationen til, at vi fik sejren til sidst. Alle hold, som vi møder, yder 100%, og det skal vi også, ellers vil det blive svært. Dejligt med den store opbakning fra publikum, det betyder meget for os.

Mads Nørby: -Jeg synes ikke, det var en speciel god kamp fra vores side, men vi får tre rigtig vigtige point. Og det er vel det, som kendetegner et tophold, at selvom vi ikke spiller en god kamp, får vi alligevel skabt så mange chancer, at vi til sidst står som vinder. Jeg synes vi mangler lidt fandenivoldskhed i første halvleg. Men efter pausen viser hele holdet stor vilje og der bliver lige fightet lidt ekstra. Kan vi ramme dette niveau gennem alle halvfems minutter, så bliver vi rigtig svære at slå.

Mikkel Jespersen: -En vigtig sejr for os både i tabellen, men også i forhold til de to sidste hjemmekampe, hvor vi ikke har vundet. Det var en seværdig kamp, hvor begge hold sagtens kunne have scoret i første halvleg. Vi får justeret nogle ting i pausen, som gør, at vi har lidt mere kontrol i anden halvleg og også nok til at vinde kampen. Og så er det fedt at se så mange tilskuere på SPAR NORD Arena på en fredag aften.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu