Sagt efter fredagens sejr over AC Horsens

Sagt efter fredagens sejr over AC Horsens Fredag aften kunne...
Skrevet d. 10-08-2014

Sagt efter fredagens sejr over AC Horsens

Fredag aften kunne godt 1.000 tilskuere på SPAR NORD Arena se et godt fightende Skive-hold hente en fortjent 1-0 sejr over aftenens gæster fra AC Horsens. Efter kampen fangede vi målmand Daniel Krog og anfører John Dyring for en kommenter til opgøret.

Daniel Krog: - Først og fremmest en stor tak til alle de fremmødte, der var med til at skabe god opbakning til os spillere fra lægterne. Vi spiller en rigtig solid kamp, hvor vi står sammen som et hold. Vi scorer et flot mål og ikke mindst, så holder vi nullet. Det at holde nullet var specielt vigtigt for mig selv og bagkæden, da vi på den måde kan være med til at sikre point til holdet. Nu venter en spændende uge med to kampe. Her skal vi tage ydmygheden, arbejdshandskerne og ikke mindst vores selvtillid med videre. Gør vi det, er jeg sikker på, vi sammen kan fortsætte den fantastiske start, vi har fået på sæsonen.

John Dyring: - Dejligt med tre point mere til kontoen og endnu engang at blive bekræftet i, at vi kan være med, når alle mand slås for sagen. Vi står fantastisk godt på banen, og AC Horsens har groft sagt kun én stor chance efter fem minutter, hvor Krog viser, hvorfor han er med. Kan vi holder vores koncept og arbejdsiver, ser det rigtigt spændende ud, og så ligger der mange point og venter på os. Nu retter vi først fokus på pokalkampen på onsdag, hvor vi igen vil gøre alt for at give vores fantastiske hjemmepublikum en ny sejr og en god oplevelse.

Du kan se TV Midt Vests indslag fra fredagens kamp her


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu