Sagt efter årets sidste kamp

Sagt efter årets sidste kamp Fredag aften kom fodboldåret 20...
Skrevet d. 12-11-2013

Sagt efter årets sidste kamp

Fredag aften kom fodboldåret 2013 til vejs ende rent turneringsmæssigt med 3-1 sejren over Ringkøbing. Efterårets tiende sejr i træk og den femtende i træk uden nederlag kom i hus foran knap 900 tilfredse tilskuere på SPAR NORD Arena. Efter opgøret fangede vi to af aftenens SIK-målscorere for en kommentar til sejren og et helt igennem fantastisk efterår.

John Dyring: - Tre point mere i banken og på ferie med en følelse af at vi resultatæmæssigt har leveret. Spillet fredag aften var ikke det mest romantiske, jeg har oplevet, men vi har lige et gear eller to ekstra, når der er behov for det. Og det synes jeg også har været kendetegnet for vores efterår. Når der har været brug for det, har vi skruet på knappen. Stor ros til mine holdkammerater, vore trænere og ledere for et flot efterår. Ligeledes en kæmpe tak til vore sponsorer og til de mange tilskuere, som har bakket os op. Det er en fornøjelse at spille på stadion sådan en fredag aften med så mange tilskuere på lægterne.

Anders Hostrup: - Vi kunne godt have spillet bedre, men jeg synes, vi har kontrol over kampen. Vi går lidt i stå i slutfasen, og det er også derfor, de scorer. Men ellers har de jo ikke ret meget, så det var en fortjent sejr. Vi skal arbejde hårdt, hvis vi skal forsætte vores gode stime, men jeg tror på, at vi går en god tid i møde, når vi tager fat efter en lang julepause. Hvis vi husker at blive ved med at tage hver eneste kamp seriøs og forsætter det gode arbejde, så rykker vi op. Om jeg også kan lave ét mål i snit i forårets kampe, kan jeg naturligvis ikke svare på. Men det håber jeg selvfølgelig på.

På Ringkøbing IFs hjemmeside kan du i øvrigt finde et link til en lang række fotos fra aftenens kamp - blandt andet de to som du kan se i denne artikel. Du kommer til hjemmesiden ved at klikke her


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu