Så kom nederlaget

Så kom nederlaget På forhånd havde cheftræner Jakob Michelse...
Skrevet d. 17-05-2014

Så kom nederlaget

På forhånd havde cheftræner Jakob Michelsen kaldt dagens opgør mod Jammerbugt FC for forårets sværeste udekamp. Og det skulle vise sig at holde stik. For hjemmeholdet endte som fortjente vindere af dagens opgør, og dermed blev Jammerbugt altså mandskabet, der brød SIKs sejrstime, der blev på atten sejre i træk.

Kampen var blot et par minutter gammel, da hjemmeholdets topscorer Sonny Jakobsen overløb SIK-forsvaret og sikkert kunne bringe hjemmeholdet i front. Knapt femten minutter senere var der dog balance i regnskabet. En hjørnesparkskombination sad lige i skabet og Mikkel Jespersen kunne udligne. Resten af de første femogfyrre minutter blev en afvekslende affære uden de helt oplagte scoringsmuligheder. Største mulighed tilfaldt Christian Andreasen med et par minutter til pausen. Men hans hovedstød gik snert forbi hjemmeholdets mål

Fra starten af anden halvleg var det atter hjemholdet, der kom bedst i gang. Efter godt fem minutters spil måtte Daniel Krog give en ripost på en god afslutning fra hjemmeholdets Malthe Nygaard. Denne ripost var Nikolaj Thomsen hurtigst over og kunne let bringe hjemmeholdet foran 2-1. Herfra og resten af opgøret var det Jammerbugt, der styrede opgøret. Og selvom SIKerne gjorde forsøget, kom holdet aldrig rigtig tæt på en udligning. Og det var vel nærmest forventeligt at hjemmeholdet kort før slutfløjtet kunne øge til 3-1 og tage en fortjent sejr.

Allerede torsdag aften har de gule mulighed for at revanchere sæsonens første nederlag, når der hjemme på SPAR NORD Arena er besøg af FC Djursland.

Kampfakta:

Jammerbugt FC - Skive IK 3-1 (1-1)

Målscorere:

3. min. 1-0 Sonny Jakobsen

17. min. 1-1 Mikkel Jespersen

51. min. 2-1 Nikolaj Thomsen

87. min. 3-1 Sonny Jakobsen

Startopstilling:

Daniel Krog, Mikkel Cramer, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, John Dyring, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Kristian Nielsen, Nicolas Bøgild, Christian Andreasen

Udskiftninger:

60. min. Mads Eriksen afløser Mads Nørby