Så er der dømt lokalbrag

Så er der dømt lokalbrag Søndag eftermiddag bliver der med g...
Skrevet d. 11-05-2013

Så er der dømt lokalbrag

Søndag eftermiddag bliver der med garanti gang i den og fest og farver på stadion i Viborg. Lokalopgørene mellem SIK og VFF har altid fået folk af husene. Og sådan bliver det med sikkerhed også søndag eftermiddag.

Søndagens opgør har stor betydning for begge mandskaber. Vi har hårdt brug for pointene i en tæt bundstrid, og på den anden side har de grønne hårdt brug for pointene i bestræbelserne på at fastholde oprykningspladsen. Til søndagens opgør kan cheftræner Michael Hansen vælge frit i en trup uden skader og karantæner. Dette betyder, at følgende spillere tager med busen til søndagens lokalopgør:

Jonas Baden Jensen, Jonas Olsen, R. J. Allen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Nicolai Borregaard, Mads Nørby, Mads Pedersen, Mikkel Jespersen, Mikkel Buur, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Kristoffer Nygaard, Nicolas Bøgild, Rune Nautrup, Jesper Thor Larsen, Dustin Corea, Jesper Henriksen, Anders Hostrup, Morten Beck.

Jeg ved, at alle i og omkring SIK håber på stor opbakning til de gule i søndagens lokalopgør, hvor holdet vil gøre alt for at komme et stort skridt i den retning, der hedder NordicBet Ligaen 2013/2014. Vi ses i Viborg søndag eftermiddag. Der er kampstart kl. 15.00.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu