Så er der bold igen !

Så er der bold igen ! "Hellere toppen af 2. end røven af 1."...
Skrevet d. 30-07-2013

Så er der bold igen !
"Hellere toppen af 2. end røven af 1." - er der et gammelt ord der siger. Sådan er det ikke helt, også - alligevel. Det er jo det, vi må trøste os med, når det ikke kunne være anderledes.
På samme tid sidste år, var ambitionen at være i top 6 i NordicBet Ligaen. Den ambition er stadig gældende, men opfyldelsen ligger lidt længere væk. Konceptet er i år anderledes. Flere nøglespillere har forladt os, og nye er kommet til. Nye spillere af "egen avl" er knyttet til truppen - ikke alle har endnu divisions-niveau, men er lige på tærskelen. Trænerteamet er omrokeret og har sammen med Sportschefen tømret en trup sammen, der ud over en flok unge talenter, er suppleret med prøvede kræfter, der med erfaring og ro, skal kunne føre holdet tilbage til NordicBet Ligaen i "første hug"
Det er vigtigt, at vi kommer godt fra start. I den rigtige turnering. Flotte træningsresultater lover godt. Men et er træningskampe - et andet er, når det gælder. Vi tror på, det kan lade sig gøre. Med publikums og sponsorernes hjælp skal der skabes fest på SPAR NORD Arena.
Det er kun sejr, der tæller. Underholdning og gode sportslige resultater, skal være med til at skaffe det finansielle grundlag, der er nødvendigt, for at "spise kirsebær med de store". Prisen på at komme til fodbold sættes ned til en flad 50-er, og prisen for et årskort reduceres til kr. 500,00. Alt sammen for at gøre det attraktivt at gå til bold på SPAR NORD Arena. Hjemmekampene placeres som noget nyt fortrinsvis på fredage. Også et tiltag, for at øge tilskuerinteressen, og gøre det muligt for interesserede at se fodbold, uden at forlade familiehyggen om søndagen.
Det er nu - vi alle skal vise, at SKIVE ikke lader sig slå ud, men ER PÅ VEJ


Forfatter: Formand Jeppe L. Jepsen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu