Søndag venter oprykningsfavoritterne!

Skrevet d. 07-11-2015 22:02:11

Søndag eftermiddag kl. 15.00 i Hjørring venter der vores vores unge mandskab en sand lækkerbisken, når vi skal op imod oprykningsfavoritterne fra Vendsyssel FC.

Vi kommer op imod et rigtig stærkt mandskab, som den seneste tid har gennemgået en god udvikling.

Vendsyssel er et fysisk stærkt mandskab med dygtige spillere på alle positioner og ingen tvivl om, at vi skal ramme et højt niveau for at hjemføre et godt og brugbart resultat.

Vi går ind til kampen med sund respekt for modstanderen og er ydmyge omkring opgaven.-Men som altid kommer vores modstander op imod et ungt, toptændt gult mandskab som vil slås og fighte for sejren.-Spillemæssigt har vi nogle ting i ærmet, som vi forventer kan ramme og gøre rigtig ondt på et kompakt og kompetent Vendsyssel-mandskab.

Vi døjer stadig med lidt småskader i spillertruppen, men alle kampklare spillere er udtaget til kampen og den endelige startopstilling offentliggøres søndag.-Pilen peger i den rigtige retning og man kan tydeligt mærke på truppen, at optimismen bobler efter de seneste flotte præstationer. -Vendsyssel vil uden tvivl komme på hårdt arbejde og det kunne være sjovt at drille de store oprykningsfavoritter.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu