Respekt for Brabrand

Skrevet d. 04-08-2017 10:18:12

- Jeg så Brabrands premierekamp mod Roskilde i tirsdag, og jeg så ikke noget, der virkelig overraskede mig, men til gengæld så jeg et godt velorganiseret hold, der absolut er grund til at have respekt for.

Det siger Skive IK’s cheftræner Kim Kristensen forud for sæsonens første hjemmekamp på Spar Nord Arena søndag eftermiddag med kampstart kl. 14.30.

- Brabrand viste undervejs i kampen mod Roskilde - kampen endte 1-1 - at de er virkelig stærke på standardsituationer og de er rigtig farlige på de lange bolde frem til frontløberne, siger Kim Kristensen.

- Brabrand står meget dybt og er virkelig påpasselige i de bageste rækker, men der er så her, at vi skal passe på i deres omstillinger. Jeg ved, at drengene har lært af kampen i Nykøbing og at de glæder sig til at vise sig frem for hjemmepublikummet, siger cheftræneren.

Kim håber at Skive kommer godt fra land i sæsonpremieren på Spar Nord Arena, så hjemmebanen kan blive et næsten uindtageligt fort, som det var tilfældet sidste år.

- Selvom hver eneste kamp er en kamp i sig selv skal vi vise alle vore modstandere, at vi er et hold, der er farlig for enhver, og at de i hvert fald har grund til at frygte at komme til Skive, siger Kim Kristensen.

- Vi ved, at vi kan vinde over alle på en god dag, men at vi også kan tabe til alle, hvis vi ikke rammer dagen, men på Spar Nord Arena skal vi vise publikum og vore modstandere, at her er det os, der bestemmer, fastslår cheftræneren.

BEKLAGER FRANKOCKS AFGANG

Kim Kristensen beklager, at han torsdag måtte sige farvel til Mikkel Frankock, der blev solgt til en af de andre klubber i NordicBet-ligaen, Vendsyssel FF.

- Men sådan er vilkårene. Jeg er selvfølgelig ked af at miste en god og værdifuld spiller, men samtidig er jeg stolt over, at SIK er i stand til at skabe og udvikle spillere, som er interessante for andre klubber, siger Kim Kristensen.

- Det kan ikke betale sig at være sur over, at andre har fokus på Skive, og ved at der går mange gode spillere rundt her.

Kim fastslår, at han er fint dækket ind på de positioner, som var Mikkel Frankocks foretrukne og selvom det er en rigtig god spiller, der forsvinder, er SIK i en situation, at truppen er så alsidig, at man er i stand til at dække ind på de fleste pladser fra den eksisterende trup.

Kim Kristensen har endnu ikke lagt sig fast på startopstillingen på søndag, men kan konstatere, at han stadig ikke har de langtidsskadede Oliver I. Pedersen, Mathias Bersang og Emil Zetterquist til rådighed.

Kampen mod Brabrand spilles søndag med kampstart kl. 14.30.

Søndag den 22. oktober 2017