Reaktioner ovenpå 1-0 gevinsten i Ringkøbing

Reaktioner ovenpå 1-0 gevinsten i Ringkøbing Efter et tæt op...
Skrevet d. 06-05-2014

Reaktioner ovenpå 1-0 gevinsten i Ringkøbing

Efter et tæt opgør kunne en på dagen smal SIK-trup søndag eftermiddag forlade Ringkøbing og vende næsen mod Skive med endnu en sejr i tasken. Nedenfor følger en reaktion fra forsvars-krumtap Jesper Nielsen og matchvinder Christian Andreasen ovenpå 1-0 sejren.

Jesper Nielsen: - Dejligt med endnu en sejr, selvom vi på dagen ikke er særlige gode med bolden. Specielt i anden halvleg bliver det indianerfodbold, for ingen af holdene har bolden i ret lang tid ad gangen. Vi arbejder alle mand stenhårdt mod et Ringkøbing-hold, der går til den i nærkampene. Men vi matcher dem og holder dem også fra de store chancer. Med lidt held kunne vi godt have puttet en enkelt scoring mere ind. Det begynder at se fornuftigt ud i forhold til vores målsætning.

Christian Andreasen: - Det var en svær kamp mod et godt kæmpende Ringkøbing-hold. Vi har et rimelig overtag i det meste af kampen, men bliver alligevel sat periodevis under pres, fordi vi giver bolden for let væk. Vi kan dog ikke klage over det antal chancer, vi producerer i løbet af kampen. Vi kunne og burde have scoret yderligere et mål eller to. Defensivt spiller vi en rigtig god kamp og holder Ringkøbing fra store chancer. Og så bliver det jo altid en smule hektisk i de døende minutter, når man kun fører 1-0. I bund og grund leverer vi en rigtig god holdindsats, hvor vi arbejder hårdt for hinanden, holder buret rent og producerer nok chancer til at vinde. Personligt er det selvfølgelig altid dejligt at score og derigennem bidrage til holdets succes. Forhåbentlig kommer der flere mål fra min side i den resterende del af sæsonen.