Reaktioner efter søndagens sejr

Reaktioner efter søndagens sejr Efter søndagens sejr over HB...
Skrevet d. 19-09-2012

Reaktioner efter søndagens sejr

Efter søndagens sejr over HB Køge hjemme på SPARBANK Arena fangede vi blandt andet cheftræner Michael Hansen og "man of the match" Kristian Nielsen for en kommentar samt lidt om forventningerne til fredagens lokalbrag i Viborg.

Michael Hansen: - Jeg synes, det var en fantastisk indsats af alle spilere. Vi havde det mentale overskud, da kampen skulle afgøres. Jeg måler ofte succes på indhold, men havde til denne kamp stor fokus på hårdt arbejde og det endelige resultat. Vi sad i pausen og vidste, at vi havde et ekstra gear at komme med. Dette var medvirkende til at bevare troen på, at sejren ville komme. Sejren giver god ballast inden den svære udekamp fredag i Viborg. Viborg har indtil videre vist sig som et stærkt hjemmehold. På fredag skal vi omsætte boldomgangen til SIK-muligheder og ikke til omstillinger til Viborg. Jeg ved, alle i og omkring Skive ser frem til netop denne kamp, og håber rigtig mange vil tage turen til Viborg. Vi tager derop med troen på, at egne evner kan skabe endnu tre point til SIK.

Kristian Nielsen: - Vi opsøgte det mere end HB Køge og vinder fortjent. Lidt ærgeligt at vi ikke løfter niveauet lidt i anden halvleg, for så havde vi vundet komfortabelt. Men de tre point var nu alligevel det vigtigste. Jeg håber og tror, vi vinder i Viborg og kan rykke op blandt de forreste. Det rykker gevaldigt i tabellen, hvis man vinder et par kampe i streg. Jeg forventer ikke "Dalle" (Thomas Dalgaard, red.) scorer. Ham holder Jacob og Jesper styr på. Jeg håber på god opbakning som i de tidligere lokalbrag mod Viborg. Det lugter af tre streger til de gule.

Martin Thomsen: -Det var en utrolig vigtig sejr. Nu er vi med i det store midterfelt. Samtidig fik vi distanceret HB Køge. Når det bliver fredag, er vi rigtig godt forberedte. Vi tager til Viborg for at vinde. Jeg har lavet et væddemål med "Dalle" gående på, om han scorer fredag aften. Jeg er overbevist om, at jeg vinde væddemålet på tre hindbærsnitter samt en morgenbuffet på seminariet. Vores stærke midterforsvar pakker ham helt ind. Vores medrejsende fans plejer at styre tribunerne i Viborg, og jeg håber det gentager sig på fredag.

Jonas Jensen: - Dejligt med en sejr efter en kamp, hvor vi ikke spiller op til vores bedste. HB Køge er et dygtigt hold, der spiller lidt som os selv. Sejren gav godt på selvtillidskontoen. På fredag skal vi gå efter sejren. Det bliver helt sikkert en fed kamp, og det kunne være godt, hvis den ene endetribune bliver spækket med Skibonitter.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu