Reaktioner efter søndagens kamp

Reaktioner efter søndagens kamp Her følger nogle kommentarer...
Skrevet d. 14-05-2013

Reaktioner efter søndagens kamp

Her følger nogle kommentarer til søndagens nederlag til VFF.

Mikkel Buur: -Ærgeligt at vi skal tabe så stort i en kamp, hvor jeg synes, vi sidder på spillet i første halvleg. Desværre kommer vi skidt ud til anden halvleg og laver nogle dumme personlige fejl, som bare koster mål, når Viborg har en brandvarm Thomas Dalgaard oppe foran. Jeg synes, vi kan tage mange positive ting med fra første halvleg. Vi er meget i boldbesiddelse og har et godt flow i vores spil. Vi skal dog være lidt mere målsøgende, når vi møder Brønshøj på torsdag. Nu skal vi have rystet nederlaget af os og forberede os optimalt til kampen på torsdag. Her gælder det en af vores direkte konkurrenter, så det er meget vigtige point, der er på spil i en meget tæt bundstrid.

R. J. Allen: -Vi spiller to meget forskellige halvlege i dag. I første halvleg er vi inde i en god rytme og har bolden rigtig meget. I anden halvleg kommer vi aldrig ind i rytmen og er helt ved siden af os selv. Vi har kun os selv at bebrejde nederlaget. Vi skal bringe de positive ting fra i dag med videre. Al fokus skal nu rettes mod kampen på torsdag. Vi skal videre mod nye mål. Stor tak til de mange tilhængere, der tog turen til Viborg. Det betyder meget for os. Håber at se jer alle torsdag aften.

Jesper Nielsen: -Vi spiller igen en okay fodboldkamp, hvor vi har bolden meget og holder Viborg fra chancer. Men så lukker vi dem ind i kampen med nogle personlige fejl, som de straffer prompte. Efter de hurtige scoringer handlede det bare om, at komme hjem med så lille et nederlag som muligt.