Reaktioner efter sejren i Thisted

Reaktioner efter sejren i Thisted På en solfyldt og varm 2. ...
Skrevet d. 11-06-2014

Reaktioner efter sejren i Thisted

På en solfyldt og varm 2. Pinsedag kæmpede SIKerne en smal sejr med hjem fra lokalopgøret i Thisted. Fra første fløjt af opgøret blev der af begge mandskabet gået til stålet. Og varmen til trods formåede begge hold langt hen i opgøret at holde et flot tempo. Nedenfor følger nogle reaktioner til sejren fra de to SIK-målscorere samt unge Sebastian Lau, der remplacere Mikkel Jespersen efter et kvarters spil.

Nicolas Bøgild: - Kampene mellem Thisted og Skive er blandt de sjovere kampe i 2. division. Ingen af holdene vil tabe disse opgør, og dette kunne man også tydeligt mærke mandag. Det var en kamp med grimme frispark og som jo også endte med et rødt kort til hjemmeholdet. Kampen var en rigtig god test for os, da det er nærkampe som dem vi blev mødt med af Thisted, vi skal forvente i alle kampe efter sommerpausen. Vi kommer flot igen, efter at Thisted kommer foran på deres første angreb i kampen. Det er altid dejligt at vinde fodboldkampe og specielt når man vinder i Thisted.

John Dyring: - En hård omgang fodbold hvor der var mange tacklinger som vel alle andre steder end på en fodboldbane havde givet mellem tre og seks måneders fængsel. Jeg bad flere gange dommeren om at fløjte før nogen blev slået ihjel, men fik pænt at vide jeg skulle holde mund og spille. Jeg synes, vi viser, at vi har et hold, hvor folk er villige til at slås for sidemanden lige meget hvad. Og den indstilling får vi endnu mere brug for efter sommerpausen. Så det var en god fornemmelse at tage deroppe fra med. Dejligt at vende 0-1 til en 2-1. Jeg mener, det var fortjent nok set over hele kampen, at vi tog alle tre pinde med hjem. Stor ros til Sebastian Lau for et super ind-hop i en svær kamp. Nu har vi to kampe tilbage mod hold, der har alt at spille for. Håber vi kan mande os op og slutte denne fantastiske sæson af foran forhåbentlig mange skibonitter lørdag på SPAR NORD Arena.

Sebastian Lau: - Vi spillede en rigtig god kamp, hvor alle gav alt, hvad de havde. Det var en rigtig holdpræstation. Jeg bliver smidt direkte ind i kampen efter kun et kvarter og skal lige bruge fem minutter på at finde mig til rette. Men herefter synes jeg mit samarbejde med Bøgild fungerede utrolig godt. Han er en vanvittig klog spiller. Og det hjælper mig en hel del at have sådan nogle spillere rundt om mig som John, Krølle (Kristian Nielsen, red.) og Bøgild. Jeg er super glad for, at Jakob valgte at tro på mig og give mig denne her chance. Jeg gav alt, hvad jeg kunne, for at overbevise ham om det var den rigtige beslutning. Varmen var rigtig svær at spille i, men vi holder godt fat i bolden, hvilket sender Thisted ud på mange løbeture. Så i den sidste ende var varmen vel lidt til vores fordel. Men det var varmt.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu