Reaktioner efter sejren i AB

Reaktioner efter sejren i AB Ovenpå lørdagens 3-0 sejr i AB ...
Skrevet d. 06-05-2013

Reaktioner efter sejren i AB

Ovenpå lørdagens 3-0 sejr i AB følger nedenfor nogle reaktioner fra cheftræner Michael Hansen, den dobbelte målscorer Morten Beck samt målmand Jonas Baden Jensen:

Michael Hansen: - Et meget vigtig slag blev vundet med sejren over AB, men vi er ikke færdige med krigen. Vi har allerede fuld fokus på kampen onsdag mod FC Hjørring. Her skal vi give alt, for at fastholde det forspring vi har ned til stregen. Jeg forventer, at onsdagens kamp bliver en meget lige kamp. Vi skal helt sikkert ud og arbejde benhårdt gennem samtlige minutter.

Morten Beck: - En rigtig god sejr. Det blev ikke den store kamp rent spillemæssigt, men det har banen en stor del af skylden for. Vi ville det mere end AB i dag og var skarpe i begge ender af banen. Vi havde viljen og modet i dag, og det gav tre gode point. Nu gælder det Hjørring allerede på onsdag, og der skal vi igen ud og arbejde stenhårdt.

Jonas Baden Jensen: - Mod AB byggede vi videre på kompaktheden, som fungerede så godt mod Lyngby. Selvom vi tabte til Lyngby, følte vi, der var mange gode ting fra kampen, som vi kunne tage med til AB-kampen. Vi gik ydmyge ind til dagens kamp, som i øvrigt blev afviklet på en forfærdelig dårlig bane. I dag viste vi fra start af enorm vilje og vindermentalitet. Vi ville det mere end AB i dag, og det var helt klart udslagsgivende. Vi har langt fra klaret frisag, men sejren giver os uden tvivl noget ekstra i et meget tæt kampprogram.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu