Reaktioner efter onsdagens sejr

Reaktioner efter onsdagens sejr Nedenfor følger nogle reakti...
Skrevet d. 10-05-2013

Reaktioner efter onsdagens sejr

Nedenfor følger nogle reaktioner fra blandt andet den dobbelte målscorer Anders Hostrup efter 3-1 sejren onsdag aften over FC Hørring.

Anders Hostrup: -De første ti minutter sidder Hjørring på kampen. De overrasker med flot pasningsspil, men efter vor scoring til 1-0 får vi overtaget. Efter 1-1 bliver kampen helt lige, men vi forsatte det hårde arbejde, og vi havde troen på, at vi kunne score igen. Fra starten af anden halvleg satte vi os på kampen. Efter 3-1 scoringen var kampen lukket. Jeg synes, vi havde kontrol over kampen. Dette skal vi bygge videre på og så skal vi fortsætte med at arbejde stenhårdt alle mand. Og det ikke mindst på søndag i Viborg.

Mikkel Jespersen: Dejlig med en sejr som jeg synes er fortjent, når man ser på antallet af chancer i kampen. Vi kommer foran og har godt styr på kampen, men så smider vi bolden for let væk og er ikke aggresive nok i vores zoner. Efter pausen bliver det meget bedre, og vi lukker hurtigt kampen. Sejren viser sig jo at være meget vigtig i forhold de andre resultater i runden. Nu glæder jeg mig til et brag af en kamp mod Viborg, hvor jeg håber, der kommer mange Skibonitter og støtter op om os.

Rune Nautrup: -Det var endnu en vigtig kamp, som vi formåede at vinde, selvom der var pres på os. Jeg synes første halvleg var meget lige, men i anden halvleg og især indtil 3-1 spiller vi noget af det bedste fodbold, vi har gjort længe og scorer også to flotte mål. Det var dejligt at se Anders Hostrup tilbage i startopstillingen efter hans lange skadespause. Og så er det jo ekstra dejligt at han laver to gode og vigtige mål for os.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu