Reaktioner efter nederlaget til Brønshøj

Reaktioner efter nederlaget til Brønshøj Efter lørdagens kam...
Skrevet d. 01-10-2012

Reaktioner efter nederlaget til Brønshøj

Efter lørdagens kamp i Brønshøj har vi fået disse reaktioner :

Jesper Nielsen: - Vi var godt forberedte på Brønshøj, og synes også vi matcher dem fysisk, så utrolig bittert vi ikke får point i dag. Jeg oplever kampen som en meget lige kamp, der kan gå til begge sider, men vi må erkende, at vi ikke er farlige på den sidste 1/3 af banen. Vi var utrolig dårlige med bolden i dag. Det skal vie blivbedre til, ligesom vi skal have noget mere coolness i de afgørende situationer, hvis vi skal have point de næste kampe.

Anders Hostrup: - Vi vidste godt, at Brønshøj ville spille fysisk i mod os. Vi gør det godt i store dele af kampen, men vi manglede noget kølighed med bolden, når vi skulle spille den rundt. Synes det var lidt ufortjent, at de kommer foran 1-0, men vi var bare ikke skarpe nok på den sidste halvdel af banen.

Jacob Andersen: -Det er en ære at spille sammen med Jesper Nielsen. Han spiller helt fantastisk i dag, ligesom han har gjort hele sæsonen. Det er et spørgsmål om tid, inden han ryger til en af de rigtig store klubber!