Reaktioner efter Lyngby-kampen

Reaktioner efter Lyngby-kampen I søndagens opgør mod Lyngby ...
Skrevet d. 30-04-2013

Reaktioner efter Lyngby-kampen

I søndagens opgør mod Lyngby måtte Ayinde Lawal forlade bane med en lyskenskade. De første meldinger fra sundhedssektoren lyder på op til to ugers pause for Lawal. Nedenfor følger nogle reaktioner efter søndagens kamp:

Kristian Nielsen: - Dejligt at være med igen selvom det blev til et ærgeligt nederlag. Jeg synes, vi viser fin moral og fightervilje på en dag, hvor vi er mindre god med bolden. Ros til Bajs (Nicolai Borregaard, red.) og Mads Nørby for det var ikke nogen nem kamp at starte inde i for første gang. Viser vi samme vilje og gejst i AB, kører vi hjem med tre points på lørdag.

Nicolai Borregaard: -Vi fik desværre aldrig vort spil til at fungere. Vi var ikke særlig gode med bolden, og smed den alt for hurtigt væk. Vi arbejdede hårdt og stod godt defensivt. Efter pausen blev vi bedre med bolden, men desværre blev vi aldrig rigtig farlige.

Mads Nørby: -Vi kommer rigtig skidt igang, og Lyngby har tidligt en kæmpe chance. Det er som om, vi ikke rigtig kan ryste denne start af os. Vi må arbejde hårdt for at erobre bolden, men når vi lykkedes, smider vi den hurtigt væk igen. Dermed bliver det svært at skabe chancer. Vi har vel kun en åben mulighed i hele kampen. Vort defensive arbejde var godt, og det kan vi tage med til kampen i Gladsaxe på lørdag.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu