Reaktioner efter AB-kampen

Reaktioner efter AB-kampen Efter lørdagens forårspremiere mo...
Skrevet d. 25-03-2013

Reaktioner efter AB-kampen

Efter lørdagens forårspremiere mod AB fangede vi blandt andre to af debutanterne i gult for en kommentar til det målløse opgør:

Rune Nautrup: -Det var vigtigt for os ikke at tabe. Men vurderet på hele kampen synes jeg, vi skulle og burde have vundet. Vi skal score minimum ét mål i første halvleg, hvor vi spiller rigtig godt. Der er masser af ting, vi kan tage med os til de næste kampe. Vi står godt defensivt, og spiller os også frem til nogle gode chancer. Desværre manglede den sidste skarphed.

R. J. Allen: -Det var en speciel dag for mig, i og med jeg fik debut for min nye klub. Jeg vil aldrig glemme denne dag. Jeg er utrolig glad for den mulighed, jeg har fået her i Skive og at være en del af et rigtig godt hold. Overordnet set leverede vi en god præstation og var vel lidt uheldige med ikke at få scoret. Vi må tage det positive med os videre og fortsætte med at arbejde som et hold. Jeg glæder mig allerede til kampen mod Lyngby.

Morten Beck: -Det var rigtig ærgeligt, at vi ikke fik tre point. Vi gjorde mange ting rigtige, men desværre manglede skarpheden foran mål. Med det ene point holder vi afstanden ned til AB. Jeg er overbevist om, at hvis vi fortsætter med at spille vores spil, så ligger pointene også og venter på os. Jeg tror på, vi kan overraske her i foråret.

Jesper Nielsen: -Bittert at vi ikke vinder kampen, for vi har mulighederne - specielt i første halvleg. Vi holder AB fra de store chancer, udover den ene de har i anden halvleg. Som hold så vi rigtig stærke ud, og jeg synes, vi er godt rustet til et spændende forår.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu