Rasmus Lauritsen solgt til Vejle Boldklub!

Skrevet d. 09-06-2017 11:12:03

-At Rasmus har haft en stærk sæson som brølstærk stopper i SIK ved de fleste. -Præstationerne har konstant været på et rigtig højt niveau og Rasmus har speciel i duelspillet neutraliseret mange stærke angribere i 1.division. -Rasmus kom til Skive IK i januar 2016 fra Danmarks bedste fodboldakademi i FCM. -Siden ankomsten fra vores gode samarbejdspartnere på heden for 1 ½ år siden har han taget alle i- og omkring SIK med storm. -Rasmus er hårdtarbejdende, dedikeret, målrettet og indbegrebet af, hvordan man lever som professionel fodboldspiller. -Rasmus har været under konstant, eksplosiv udvikling i SIK og har på rekordtid udviklet sig fra stort talent til defensiv profil i 1.division.

At vi i dag har valgt at sælge Rasmus er bestemt ikke uden vemod, men efter grundige overvejelser har vi valgt at acceptere betingelserne for et salg til Vejle BK.

Rasmus` stod til kontraktudløb med SIK 31/12-2017 og da en forlængelse med SIK ikke var en mulighed, så tror vi på, at ovenstående er bedste løsning for alle involverede parter.

Med salget af Rasmus til Vejle BK har vi igen dokumenteret, at vi trods begrænsede økonomiske muskler har en sublim træningskultur og et udviklingsmiljø i SIK som er ganske unikt.

-Mange tak til Rasmus for en flot tid i SIK. -Du er et fantastisk menneske, en stor rollemodel og vi ønsker dig alt muligt held og lykke fremover.

MVH

Sportschef Skive IK

Jesper Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu