Rasmus Brandhof tilbage som sportschef i Skive IK Elite

Skrevet d. 06-07-2017 14:58:25

Bestyrelsen i Skive IK Elite A/S og selskabets direktør Kurt Larsen har handlet hurtigt efter at sportschef Jesper Larsen forlader klubben for at tiltræde et lignende job i naboklubben Viborg FF.

Torsdag faldt det på plads, at Rasmus Brandhof, der var sportschef i perioden fra januar 2013 til juni 2014, vender tilbage i jobbet som sportschef.
Rasmus Brandhof er 39 år, og skal passe jobbet som sportschef på deltidsbasis ved siden af sit civile job som ejer og direktør for metalvarevirksomheden Jeco A/S, der kun ligger et langt udspark fra træningsanlægget i Egeris.
Rasmus Brandhof trådte for fire år siden til som en midlertidig løsning, da Jesper Larsen ønskede en pause, men Skive IK Elites direktør Kurt Larsen understreger, at der denne gang er tale om en permanent løsning.
. Vi har i Rasmus Brandhof fundet en super kompetent person, der brænder for at komme i gang med sit kommende job som sportschef. Han kender klubben indefra, ved hvilke værdier og fundament klubben bygger på, og har derudover et fint netværk, både i fodboldverdenen og i erhvervslivet, siger Kurt Larsen, der oplyser, at Rasmus Brandhof vil være tilstede på træningsanlægget i Egeris omkring alle træningssamlinger, ligesom han naturligvis vil overvære alle hjemme- og udekampe.
- Jeg ved vi har fundet den helt rigtige mand til opgaven, og samtidig med at vi har tilknyttet Martin Thomsen, først som spiller og senere som assistenttræner, har vi fået tingene delt op.
Jesper Larsen påtog sig også jobbet som assistenttræner som en nødløsning i stor loyalitet overfor klubben, men jeg tror, at truppen vil se positivt på, at det ikke længere er samme person, der har begge poster.
Rasmus Brandhof har tidligere i en lang periode siddet som bestyrelsesmedlem i Skive IK Elite A/S, men forlod bestyrelsen efter han blev sportschef januar 2013.
Privat er Rasmus Brandhof bosiddende i Skive og har to børn.

Søndag den 17. september 2017