Profil tilbage i den gule trøje

Profil tilbage i den gule trøje Efter nedrykningen til 2. di...
Skrevet d. 26-06-2014

Profil tilbage i den gule trøje

Efter nedrykningen til 2. division i maj 2013 måtte SIK sige farvel til klubbens første fuldtidsprofessionelle fodboldspiller Ayinde Lawal, som havde en nedrykningsklausul i hans kontrakt med klubben. Efter fem år, 112 kampe og 13 mål i den gule trøje blev det farvel til Skive IK og goddag til FC Fredericia, med hvem Ayinde Lawal indgik en to-årig kontrakt.

Men opholdet i Fredericia er dog ikke forløbet, som Ayinde Lawal havde håbet på. Så da muligheden for at blive genforenet med SIK opstod, blev der handlet hurtig. Skive IK har derfor indgået en lejeaftale med FC Fredericia gældende for ét år med virkning fra 1. juli, hvormed årets spiller i SIK i 2011 og én af tilhængernes absolutte favoritter er tilbage i klubben.

SIKs nye sportchef Jesper Larsen glæder sig til at se Lawal tilbage i den gule trøje. - Da "Lawie" forlod Skive for et år siden, var han i mine øjne en af de bedste i NordicBet Ligaen på den position, han spiller. Vi får med "Lawie" en spiller med en helt igennem professionel tilgang til alt, hvad han foretager sig både på og udenfor banen, siger Jesper Larsen.