pressemeddelse

Skrevet d. 30-04-2015 09:48:59

Pressemeddelse fra Skive IK-Elite A/S;

Jakob Michelsen skifter til SønderjyskE!

De seneste dage har der været sagt og skrevet meget omkring vores cheftræner Jakob Michelsen og et nært forestående skifte til Superligaen.

I dag kl. 10.00 kan vi bekræfte og offentliggøre, at Superligaklubben SønderjyskE har udløst frikøbsklausulen på Jakob og derfor skifter han til Sønderjyderne pr. 1/7-2015.

Det er som i livet idet hele taget altid svært at skilles, når man er glade for hinanden, men omvendt er fodboldbranchen en forunderlig og uforudsigelig verden, hvor tingene pludselig kan gå rigtig stærkt.

Ovenstående er et rigtig godt eksempel på dette og i Skive IK græder vi lige nu med det ene øje, men smiler stort med det andet.

Skive IK har med Jakob de seneste år været på en fantastisk rejse og sammen har vi udviklet klubben i en positiv og konstruktiv retning, hvor fundamentet til en rigtig spændende fremtid er blevet grundlagt.

Vi er rigtig stolte over igen, at have udviklet en træner til Superligaen.- Ligger man dertil alle de spillere vi ligeledes har udviklet til højere niveau de seneste år, så bliver man da kun endnu mere motiveret for at arbejde endnu hårdere, så vi sammen kan forsætte den positive og spændende udvikling i- og omkring Skive IK.

MVH
Sports- og talentchef Skive IK