Pressemeddelelse

Pressemeddelelse Skive IK har hermed fornøjelsen at kunne in...
Skrevet d. 14-03-2014

Pressemeddelelse

Skive IK har hermed fornøjelsen at kunne informere om, at vi har fundet en ny cheftræner som afløser for Claus Madsen.

Valget er faldet på 33-årige Jakob Michelsen, som i dag har underskrevet en kontrakt for de næste halvandet år. Vi føler Jakob var det naturlige valg, da den måde han ønsker at spille fodbold på, meget ligner den spillestil som Skive IK igennem en del år efterhånden har praktiseret. Samtidig viderefører vi traditionen med at have unge og ambitiøse trænere.

Jakob kommer, trods sin unge alder, med en god portion erfaring fra både de danske divisioner (Skovbakken og Hobro), men også international fodbold (U17/U20 landstræner i Tanzania og assistent for A-landsholdet under Kim Poulsen). Vi ser nu frem til den kommende halvsæson med stor mod og tro på tingene.

Det har været en prioritet at få en træner på plads i så god tid som muligt, men samtidig også finde den helt rigtige kandidat. Det er vi nu glade for at kunne sige nu er lykkedes.

For yderligere oplysninger kan sportschef Rasmus Brandhof kontaktes på tlf. 60 60 10 63


Forfatter: Skive IK Elite A/S

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse Det er med stor beklagelse, at Skive IK har...
Skrevet d. 05-03-2014

Pressemeddelelse

Det er med stor beklagelse, at Skive IK har ophævet aftalen med vor cheftræner Claus Madsen. Claus har ønsket at ophæve aftalen af hensyn til hans privatliv, som ikke har været foreneligt med et fuldtidsjob som cheftræner.

Claus har været et kæmpe aktiv for Skive IK Elite A/S i det halve år han nåede at være cheftræner. Han har formået at få det bedste frem i holdet trods nedrykningen i sommers og en stor udskiftning i spillertruppen. Vi er derfor, trods alt, også glade for, at Claus bliver i klubben som assistenttræner.

Arbejdet med at finde en ny cheftræener er nu gået i gang. Vi har en liste med kandidater klar, og er også allerede i gang med at kontakte aktuelle emner.

For yderligere kommentarer kan sportschef Rasmus Brandhof kontaktes på tlf. 60601063


Forfatter: Skive IK Elite A/S

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse Skive Idræts Klub har d.d. udsendt nedenstå...
Skrevet d. 18-09-2013

Pressemeddelelse

Skive Idræts Klub har d.d. udsendt nedenstående pressemeddelelse:

Formanden for SIK Elite træder tilbage

En udviklingsrejse

Jeppe L. Jepsen overtog posten i juni 2006, samtidig med, at klubbens 1. hold rykkede op i 2. division. Året efter rykkede holdet atter op, og konsoliderede sig i seks på hinanden følgende sæsoner i 1. division med en 4. plads som bedste resultat, trods begrænsede resurser sammenlignet med de fleste andre hold i rækken. Klubben udviklede sig markant fra næsten amatørklub til en etableret halvprofessionel fodboldforretning, med en god forankring i lokalsamfundet og støtte fra Skive Kommune og det lokale erhvervsliv. Med Jeppe L. Jepsens ved roret fik klubben den mest markante udviklingsrejse i klubbens historie. Hver eneste sæson bidrog med nye erfaringer, der løftede hele klubbens niveau trin for trin. En udvikling, der skabte en mere elitær og professionel fodboldklub, hvor den administrative og sportslige ledelse vandt stor respekt både lokalt og nationalt. En præstation, hvor flere landsdækkende medier fremhævede Jeppe L. Jepsens evne til at opnå sportslig succes og samtidig fastholde en bæredygtig økonomi, som en stor del af årsagen.

Farvel til en aktiv legende

Jeppe L. Jepsen har været aktiv idrætsleder siden han for 42 år siden kom til Skive, herunder som medstifter af og mangeårig formand for Skive Idrætsforbund. Han kan med nogen rimelighed hævde, at han nu har aftjent sin værnepligt i lokalidrættens tjeneste, men han udelukker ikke, at han stadigvæk vil være med, hvor det sker, til løsning af ad hoc opgaver for idrætten i Skive i almindelighed og for SIK Elite A/S i særdeleshed.

Ny konstitueret formand

SIK Elite A/S næstformand Peter Boel er automatisk blevet konstitueret formand, jf. vedtægterne, indtil næste generalforsamling. Klubben ønsker Peter Boel held og lykke med udfordringen, hvor hans mange kompetencer som virksomhedsleder og sportslige erfaringer helt sikkert vil kunne anvendes.

Kontaktmuligheder

Peter Boel på telefonnummer 21 83 86 39 for yderligere oplysninger.

På klubbens vegne

Christian Mariegaard

Formand SIK Bredde

I forbindelse med det ordinære bestyrelsesmøde i SIK Elite A/S den 16. september, meddelte bestyrelsesformand gennem de sidste godt 7 år, advokat Jeppe L. Jepsen, at han ønskede at blive fritaget for sit hverv. Dette har den siddende bestyrelse og SIK Bredde taget til efterretning og valgt at imødekomme. Han vil forsætte i klubben med at bidrage til løsning af ad hoc opgaver, hvor hans store erfaring og ekspertise kan anvendes.

Jeppe L. Jepsen motiverer sin afgang således:

I sommeren 2013 rykkede holdet ned i 2. division, hvilket har bevirket, at udfordringerne bliver større og indvarsler en ny tid. Nye og yngre kræfter skal der til. Egentlig havde jeg planer om at slutte i sommers med udgangen på forårssæsonen. Men at slutte samtidig med nedrykningen og afskeden med cheftræneren, på et tidspunkt hvor spillertruppen var delvis i opløsning, ville ikke være velvalgt og sende de forkerte signaler. Nu er der etableret et nyt slagkraftigt hold og en organisation omkring holdet, der bør kunne føre holdet tilbage til – der hvor det hører hjemme – 1. division. Ubesejret og på en solid 1. plads i rækken er der gode fremtidsudsigter og åbnet plads for det generationsskifte, der måtte komme.


Forfatter: Christian Mariegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu