Pragtpræstation, men ingen point!

Skrevet d. 09-05-2016 10:49:08

Kampen på CASA ARENA i Horsens søndag eftermiddag blev en lige og tæt affære mellem 2 tændte mandskaber som gav hinanden en fantastisk fodboldkamp.

Vi begyndte kampen på flotteste vis og de første 8 minutter pressede vi hjemmeholdet langt tilbage på banen.

AC Horsens kom efterfølgende bedre med i kampen og den resterende del af 1.halvleg bølgede spillet frem og tilbage.

De store chancer lod vente på sig og eneste mål før pausen blev signeret af rækkens farligste angriber Kjarten Finnborgasson, da han kort før pausefløjt scorede til 1-0.

Generelt var det en fair spillet kamp, men der blev gået til stålet og det var tydeligt at vi var oppe imod rækkens i særklasse stærkeste mandskab.

I 2. halvleg forsatte det med at være en lige affære og på stort set alle parametre matchede vi den gule fare.

Måltavlen kom for alvor i brug efter pausen; Første gang, da Mikael Uhre fortjent udlignede efter 60minutters spil.-Sidenhen bragte hjemmeholdets anfører Mathias Nielsen igen de gule foran med et fladt og godt placeret spark fra kanten af vores målfelt.-Andreas Albech var manden bag 2-2 udligningen i det 83. minut og dermed lignede det et fortjent uafgjort slutfacit.

Men ros til begge mandskaber for at gå efter sejren.-I overtiden var Mikael Uhre et mulehår fra at slippe alene igennem fra banens midte, men en heroisk kæmpende Horsens-forsvarsspiller forhindrede dette med en langstrakt tåspids.

Det var møgærgerligt og specielt fordi bolden få sekunder efter blev sparket i vores mål, da en helt fri Bubacarr Sanneh kunne lukke kampen til 3-2 til AC Horsens.

Trods nederlaget fortjener samtlige spillere kæmpe ros og reelt spillede vi helt op med et godt og kommende Superligahold.

Herfra et kæmpe tillykke til AC Horsens med oprykningen til landets bedste række.-Det er klasse og særdeles velfortjent efter en flot og gennemført sæson.

Onsdag aften kl. 19.00 spiller vi allerede igen, når vi skal et smut til Silkeborg og møde endnu et klassemandskab med Superliga ambitioner.

Kampfakta;

AC Horsens – Skive IK 3-2 (1-0)

40 min. 1-0 Kjartan Finnborgasson

60 min. 1-1 Mikael Uhre

73 min. 2-1 Mathias Nielsen

83 min. 2-2 Andreas Albech

93 min. 3-2 Bubacarr Sanneh

Startopstilling;

Emil Kobberup, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Andreas Albech, Mikkel Frankoch, Mikkel Cramer, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Mikael Uhre.

Indskiftninger;

77 min. Jesper Henriksen ind og Frederik Brandhof ud.

82 min. John Dyring ind og Ayinde Lawal ud.

82 min, Emil Zetterquist ind og Mathias Pedersen ud.