Perfekt start

Skrevet d. 24-07-2016 17:09:00

På en flot søndag fik SIK’s nye cheftræner Kim Kristensen og hans unge mandskab en perfekt start på sæsonen, da holdet hjemme på SPAR NORD Arena sendte et af de hold, der før sæsonstart er nævnt som et top 3 mandskab, retur til Trekantsområdet med et fortjent 2-1 nederlag i bagagen.

Gæsterne fra FC Fredericia startede dagens opgør klart bedst. Og allerede efter seks minutter måtte Emil Kobberup hive en redning frem. Og blot tre minutter senere kom gæsterne i front. Et frispark fra højre blev sendt ind midt i feltet, hvor Frans Dhia Putros kom højest og kunne heade gæsterne i front.

Efter scoringen fortsatte gæsterne med at presse hjemmeholdet og i flere omgange brændte det på foran Kobberup & Co. Tættest på at øge gæsternes føring var den tidligere SIK’er Anders Hostrup efter sytten minutter, men igen var Kobberup på plads.

Med tyve minutter tilbage af første halvleg begyndte det hårde arbejde stille og roligt at bære frugt for hjemmeholdet. Én af fem debutanter i gult, Mathias Bersang, lagde bolden af til Mikkel Frankoch. Afslutningen fra Frankoch fik Thomas Mikkelsen i gæsternes mål lige netop det yderste af fingeren på og Jeppe Mogensen - en anden debuterende SIK’er – var tæt på et komme først på riposten.

Med et kvarter til pausen kom udligningen. Et indlæg fra højre hovedstødte Jeppe Mogensen via Thomas Mikkelsens fingre på overliggeren. Riposten ved bagerste stolpe var Jesper Henriksen først over og 1-1 var en kendsgerning.

Med små fem minutter til pausen var Anders Hostrup igen tæt på for gæsterne, men igen viste Emil Kobberup klasse.

Efter pausen fortsatte SIK’erne de gode takter. Blot fire minutter inde i halvlegen var Jeppe Mogensen atter tæt på, da han ved bagerste stolpe var en støvlespids fra at liste et indlæg fra debuterende Christoffer Østergaard i nettet. Syv minutter senere var der så gevinst for SIK og unge Mogensen. Anfører John Dyring trykkede af fra noget, der mindede om 25 meter. Afslutningen ramte Mogensen, ændrede retning og gik i kassen uden chance for gæsterne keeper til føring 2-1.

Efter føringsmålet fortsatte det unge SIK-mandskab med at dominere et gæstende mandskab, der virkede mere og mere modløse. I flere omgange var der bud efter 3-1 målet. Største mulighed var vel med fire minutter tilbage. Her burde Mathias Pedersen have afsluttet Mathias Bersang og Oliver I. Pedersens flotte forarbejde med en scoring. Men tæt under mål blev afslutningen sendt over gæsternes måI.

Gæsterne forsøgte at presse en udligning frem. Og i enkelte momenter var pointdelingen i spil. Christian Ege Nielsen testede Emil Kobberup med et kvarter igen, ligesom Oliver Feldballe et par minutter senere sendte et frisparkt lige forbi.

Men hjemmeholdet var i kontrol og efter fire minutters overtid kunne et træt hjemmehold fortjent lade sig hylde som vindere af sæsonpremieren. Ydmyghed, viljen til at ville og hårdt arbejde gik på smukkeste vis hånd i hånd på en solskins-søndag.

Næste opgave for SIK er en tur til Sjælland og et møde med HB Køge, der byder indenfor næste søndag kl. 13.45.

Kampfakta:

Skive IK – FC Fredericia 2–1 (1-1)

Målscorere:

9. min. Frans Dhia Putros

30. min. Jesper Henriksen

56. min. Jeppe Mogensen

Startopstilling: Emil Kobberup, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Christoffer Østergaard, Rasmus Nørskov Larsen, John Dyring, Mikkel Frankoch, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Jeppe Mogensen

Udskiftninger:

70. min. Mathias Pedersen afløser Jesper Henriksen

79. min. Oliver I. Pedersen afløser Frederik Brandhof

90. min. Andreas Kock afløser Mathias Bersang

Advarsler:

Skive: Jesper Henriksen

FC Fredericia: Matej Podstavek

Tilskuertal: 443

Dommer: Mikkel Redder

Skrevet af : Lars Vernegaard

Foto: Worm Photo

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu