Per Nors ny formand for Skive Elite A/S

Skrevet d. 07-03-2018 13:51:07
Skive IK Elite A/S fik på tirsdagens generalforsamling ny formand.
Per Nors (billedet), har gennem en lang årrække været direktør i Skive Kommunes kultur- og familieafdeling og han afløser Bo Sundroos i formandsstolen.´
Per Nors, der er 63 år, går på pension fra direktørjobbet i Skive Kommune fra 1. august i år, men fratræder reelt midt i maj.
Med formandsskiftet får Skive IK en mange-årig SIK’er i spidsen for elite-afdelingen. Han har spillet mere end 220 førsteholdskampe for klubben og er stadig aktiv på veteran-niveau.
På generalforsamlingen blev også Henriette Jessen nyvalgt til bestyrelsen, mens Níels Thorsted ikke ønskede genvalg.
Bestyrelsen ser således ud:
Per Nors (formand)
Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Claus Brandhof
Hans Kurt Jensen
Preben Mouritsen
Morten Espersen,
Bo Sundroos
Henriette Jessen
Niels Thorsted, der efter Kurt Larsens fratrædelse er midlertidig konstitueret som direktør for Skive IK Elite A/S, ønskede ikke genvalg til bestyrelsen.
Den afgående formand, Bo Sundroos, kunne i sin ledelsesberetning fortælle om et forår i 2017, da Skive IK var meget tæt på at komme i spil til oprykningspladserne til Superligaen, men snublede i de afgørende kampe og sluttede på en femteplads.
Knap så godt går det i indeværende sæson, hvor Skive er ude i en hård kamp om overlevelse.
- Vi ved meget mere om tre-fire kampe, men allerede søndagens kamp mod Fremad Amager kan give os et fingerpeg, sagde formanden.
Viser de kommende kampe, at vi ikke kan forny klubbens tilstedeværelse i NordicBet-ligaen, må vi se alvorligt på budgettet.
- Så skal vi i gang med en række nødvendige besparelser, som blandt andet medfører færre kontraktspillere. Vi skal også tage stilling til, om vi vil satse på en hurtig oprykning og så skal vi ikke mindst finde en ny hovedsponsor.
I bestræbelserne på at sikre økonomien fremadrettet, skal der findes en ny hovedsponsor i stedet for Spar Nord, der ikke har ønsket at fortsætte, og det medfører også et salg af stadionnavnet.
Han kunne også fortælle om meget uro på det organisatoriske område, hvor man havde skiftet cheftræner, sportschef, taget afsked med en direktør og ansat en sponsor- og eventchef.
Omkring 30 deltog i generalforsamlingen, der som traditionen tro blev indledt med gule ærter med flæsk og pølse.
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu