På langfart

På langfart Tirsdag morgen drager SIK-truppen på langfart, n...
Skrevet d. 27-10-2014

På langfart

Tirsdag morgen drager SIK-truppen på langfart, når det gælder 3. runde i DBU Pokalen. Turen går nærmere bestemt til Rundforbi Stadion i Nærum og et møde med det lokale 2. divisionshold Boldklubben Søllerød-Vedbæk (BSV), der aktuelt indtager en placering som nummer i elleve i 2. division øst.

Til morgendagens opgør har cheftræner Jakob Michelsen valgt at give nogle af truppens bærende kræfter en fridag og dette betyder, at blandt andet anfører John Dyring, Kristian Nielsen og Nicolas Bøgild får en fridag, mens der omvendt er mulighed for spilletid til nogle af de unge spillere fra JS-truppen i form af Dennis Jensen og Frederik Thomsen. Med i truppen er også Daniel Krog, som forventes at gøre comeback i målet efter to måneders skadesfravær.

Truppen, der i morgen tager til Nordsjælland er:

Daniel Krog, Andreas Toft (U19), Victor Nielsen, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Edafe Egbedi, Frederik Brandhof, Mikkel Jespersen, Kasper Kempel, Frederik Thomsen, Dennis Jensen, Mikael Uhre, Anders Vestergaard


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu