Optimisten er tilbage

Optimisten er tilbage Som omtalt tidligere i dag er tidliger...
Skrevet d. 19-06-2014

Optimisten er tilbage
Som omtalt tidligere i dag er tidligere sportschef Jesper Larsen fra 1. Juli tilbage i rollen som sportschef i SIK, hvor han afløser Rasmus Brandhof.
Stillingen som sportschef har tidligere været en deltidsstilling. Dette bliver der lavet om på nu, i og med Jesper er ansat på fuld tid. Udover ansvaret for den del sportslige omkring NordicBet Liga-mandskabet skal Jesper også være ansvarlig for den sportslige linje i hele ungdomsafdelingen.
- Da jeg tilbage i 2012 stoppede i SIK, havde jeg brug for en pause. Men nu er jeg klar til at tage fat igen. Efter jeg havde et møde med Peter Boel for nogle uger siden, er det gået stærkt. Men jeg var aldrig ikke i tvivl, da Peter tilbød mig jobbet. Selvom jeg har været væk fra SIK i halvandet år, har jeg fulgt med i, hvad der er foregået omkring holdet og klubben. Jeg har holdt mig opdateret på NordicBet Ligaen og 2. division og holdt mit netværk ved lige. Og så har jeg set en del fodboldkampe og specielt en pæn del af SIKs kampe. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Både i forhold til divisionsholdet men så sandelig også i forhold til at skulle arbejde med alle ungdomsholdene. Optimisten er tilbage og batterierne er fuldt opladet, siger Jesper Larsen med et stort og smittende smil.

Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu