Optakt til fredagens kamp på SPAR NORD ARENA!

Skrevet d. 22-10-2015 09:58:18

Fredag aften kl. 19.00 på SPAR NORD ARENA venter der vores fantastiske hjemmepublikum en sand lækkerbisken, når vores unge mandskab igen skal op imod oprykningsfavoritterne fra FC Fredericia.

Vi kommer op imod et rigtig stærkt fuldtidsprofessionelt mandskab, som under den nye træner Ove Pedersen har gennemgået en god udvikling.

Fredericia er et fysisk stærkt mandskab med dygtige spillere på alle positioner og ingen tvivl om, at vi skal ramme et højt niveau for at hjemføre et godt og brugbart resultat.

Vi går ind til kampen med sund respekt for modstanderen og er ydmyge omkring opgaven.-Men som altid, når vi spiller på SPAR NORD ARENA kommer gæsterne op imod et toptændt gult hjemmehold som med god opbakning fra lægterne vil slås og fighte for sejren.-Spillemæssigt har vi nogle ting i ærmet, som vi forventer kan ramme og gøre rigtig ondt på et kompakt og kompetent Fredericia-mandskab.

Sidst vi tog imod Fredericia på SPAR NORD ARENA var onsdag d. 30/9-2015 og her vandt vi 2-0 efter en helstøbt og sublim holdpræstation.-kampen var tæt, intens og rigtig underholdende.-Andreas Albech og Mikael Uhre scorede målene i den kamp og mon ikke begge d`herrer satser på en gentagelse af kunststykket!

Vi døjer stadig med lidt småskader i spillertruppen, men alle kampklare spillere er udtaget til kampen og den endelige startopstilling offentliggøres fredag aften.-Pilen peger i den rigtige retning og man kan tydeligt mærke på truppen, at optimismen bobler efter de seneste flotte præstationer. -FC Fredericia vil uden tvivl komme på hårdt arbejde fredag aften og forhåbentligt finder mange Skibonitter vej til SPAR NORD ARENA og bakker holdet op.

MVH

Sports- og talentchef

Jesper Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu