Opfindsomheden manglede

Opfindsomheden manglede Eftermiddagens opgør på SPAR NORD Ar...
Skrevet d. 01-09-2013

Opfindsomheden manglede

Eftermiddagens opgør på SPAR NORD Arena blev gennem så og sige samtlige minutter domineret af SIKerne. Men desværre lykkedes det aldrig at få spilovertaget konverteret til scoringer.

På forhånd var det forventet, at dagens gæster fra Skovbakken ville arbejde ud fra et kompakt forsvar og så satse på, at en hurtig omstilling kunne skabe overraskelsen. I de første femogfyrre minutter af opgøret stod gæsterne stækt i de bagerste rækker, og de gule formåede kun i få tilfælde at komme frem til de store muligheder. Tættest på var topscorer Anders Hostrup med ti minutter til pausen, da han modtog en god aflevering fra Jesper Nielsen. Men gæsterne målmand Søren Espersen kom godt ud og fik blokeret. Kort forinden var det meget tæt på, at gæsterne var kommet front, da Jesper Nielsen sløsede med boldomgangen. Men heldigvis fik Daniel Krog afværget forsøget fra gæsternes Jakob Rittig.

Efter pausen kom hjemmeholdet ud med masser af energi. Og i løbet af halvlegens første minutter havde både Anders Hostrup og Jesper Henriksen et par gode muligheder. Men gæsterne ville også være med og efter bare fire minutters spil af halvlegen, måtte Daniel Krog atter redde de gule, da en hurtig kontra var tæt på at give gæsterne føringen. Dette var samtidig Skovbakkens eneste mulighed efter pausen.

Desværre lykkedes det aldrig for SIKerne trods et massivt spilovertag at få prikket hul på Skovbakkens forsvar. Flere gange var det tæt på - blandt andet havde Andreas Kiilerich et rigtig godt hovedstød, som gæsternes bedste - keeper Søren Espersen - måtte ud i fuld længde for at redde til hjørnespark. Indskiftede Christian Andreasen var i et par situationer meget tæt på at komme først på indlæg, ligesom Anders Hostrup og Mads Nørby havde afslutninger, som sneg som udenom gæsterne mål.

På en regnfuld søndag eftermiddag sluttede det hele derfor som det startede, og SIKerne måtte for første gang i turneringen forlade banen uden at have scoret. Til dagens opgør havde cheftræner Claus Madsen valgt at spare Mikkel Jespersen og hans ankel fra kampens start. Samtidig måtte Madsen se bort fra Dustin Corea, der vrikkede om til træningen lørdag. Næste opgave for de gule er på lørdag, hvor turen går til Sønderjylland og et opgør mod FC Sydvest 05 Tønder. Til dette opgør er det sandsynligt, at John Dyring gør comeback efter den skade, som han pådrog sig i premierekampen i Odder.

Kampfakta:

Skive IK - Skovbakken 0-0 (0-0)

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Kiilerich, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, Kristian Nielsen, Mathias Gertsen, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

64. min. Mikkel Jespersen afløser Mathias Gertsen

64. min. Christian Andreasen afløser Jesper Thor Larsen

90. min. Sebastian Lau afløser Nicolas Bøgild

Advarsler:

Skive: Anders Hostrup

Skovbakken: Kristoffer Bødker, Joran Blaue

Tilskuertal: 612

Dommer: Henrik Mortensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu