Nyt job til Dalgaard

Skrevet d. 19-08-2017 13:33:50

Skive IK’s frontangriber Thomas Dalgaard, har gennem sin karriere oftest haft en fuldtidsprofessionel tilværelse, hvor han udelukkende beskæftigede sig med fodbold.

Med kontrakten med Skive fik Thomas Dalgaard en kontrakt, hvor der var plads til et civilt job ved siden af fodboldkarrieren.
Fra den kommende uge er Thomas Dalgaard blevet ansat som en del af af trænerteamet for fodboldspillerne på Sports College Mors.
Det betyder, at Thomas fremover skal træne fodboldinteresserede elever fra Morsø Handelsgymnasium, Morsø Gymnasium, Thy-Mors HF&VUC samt elever fra de øverste klassetrin på Dueholmskolen i Nykøbing Mors.
Thomas Dalgaard, der som alle er bekendt med har stor erfaring fra både klubber på den øverste hylde i Danmark, men også fra ophold i udlandet, får Hanne Sand Smed, der har spillet 29 A-landskampe for Danmark som en af sine nye kolleger.
Thomas, der har en læreruddannelse og derfor er meget velforberedt til sit nye job, men han er også klar til søndagens opgør i NordicBet-ligaen på Spar Nord Arena i Skive mod Vejle med kampstart kl. 14.30.
Mød talstærkt op søndag kl. 14.30 og hjælp Skive til sæsonens første sejr!!!
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu