Nye spillere på plads!

Skrevet d. 17-07-2016 10:08:52

Det er en fornøjelse, at kunne oplyse, at der er lavet aftale med den unge defensivspiller Emil Søgaard for den kommende efterårssæson.-Emil kommer til Skive IK fra Silkeborg IF, hvor den 19 årige tidligere Liga-anfører har været en solid forsvarskrumtap på diverse ungdomshold siden 2010.

Desuden har vi indgået aftale med den 23 årige forsvarsspiller Christoffer Østergaard for hele den kommende sæson.-Christoffer har tidligere spillet mange sæsoner i Hobro IK og kommer til Skive IK efter en succesfuld sidste sæson hos Brabrand i 2.division.

-Både Christoffer og Emil er protyper på spillere vi rigtig gerne vil arbejde med i Skive IK; Unge, hårdtarbejdende, talentfulde, ydmyge, ærgerrige og villige til hele tiden at ville blive bedre.

Kæmpe velkommen i den gul/blå trøje til både Christoffer og Emil.-Vi glæder os rigtig meget til det kommende samarbejde.

Begge spillere er i truppen til dagens og sommerens sidste træningskamp, som spilles kl. 14.00 på SPAR NORD ARENA imod Middelfart BK.

Der er fri entre, så har man lyst til at se, hvor vores unge mandskab står umiddelbart inden premieren næste søndag imod Fredericia, så er det bare om at møde op.

-Ayinde Lawal, Simon Sterring, Daniel Krog, Rasmus Lauritsen sidder over med skader, men ellers forventes stort set samtlige øvrige kampklare spillere at være i kamptruppen.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu