Nye ansigter viser sig frem

Nye ansigter viser sig frem Den 20-årige færøske landsholdss...
Skrevet d. 13-01-2014

Nye ansigter viser sig frem

Den 20-årige færøske landsholdsspiller René Joensen, som er på kontrakt i Brøndby IF, viser i dag og i morgen sine kvaliteter frem på banerne i Egeris. Joensen er noteret for én Superligakamp for Brøndby tilbage i 2012 og har derudover været på¨bænken i flere tilfælde. På CVet er foreløbigt noteret to A-landskampe og i alt sytten landskampe på U17, U19 og U21 landsholdene. Joensen, der fik første halvdel af 2013 ødelagt af et træthedsbrud i foden, beskrives som en hurtig og duelstærk forsvarsspiller, og har kontrakt med Brøndby frem til udgangen af juni.

Med ved træningen den kommende tid er også 27-årige Paul Obiefule. Obiefule, der er født i Nigeria, kom til Danmark tilbage i 2004, hvor kan kom på kontrakt i Viborg. Her blev det til i alt seksogfyrre førsteholdskampe inden turen i 2007 gik videre til først Lyn og siden hen Hønefoss i den norske Tippeliga. Efter fem sæsoner i Norge har Obiefule været forbi finske KuPS og senest svenske Assyriska Förening inden han er vendt retur til Danmark. Paul Obiefule er bosiddende i Viborg og han træner altså med i Egeris indtil videre.

Som tidligere nævnt her på siden er det planen, at den tidligere FCM-spiller Mads Steffens i næste uge kigger forbi banerne i Egeris og træner med.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu