Nye ansigter i Skive IK

Skrevet d. 01-08-2017 10:43:01
Fra i dag, tirsdag den 1. August og i de kommende tre måneder vil folk, der har et ærinde i Skive Idræts Klub møde nye ansigter.
To studerende har fået muligheden for at få en tre måneders praktikperiode i klubben i forbindelse med deres uddannelse.
Andreas Herman Frederiksen (billedet) fra Nørresundby og Jesper Henriksen fra Skive IK’s førsteholdstrup starter i dag på deres praktikophold i Skive IK.
Andreas Herman Frederiksen, der selv spiller fodbold på serieniveau, er i gang med en uddannelse som serviceøkonom med speciale i sport og event i det nordjyske, og han vil under sit praktikophold sætte fokus på de sociale medier, øget tilskuertilstrømning og sponsorpleje.
Jesper Henriksen er i gang med en lignende uddannelse og han vil i kraft af sit indgående kendskab til SIK have fokus på de opgaver, der er til gavn for klubben.
Direktør i Skive IK Elite, Kurt Larsen, glæder sig til mødet med de unge praktikanter.
- Jeg håber, at Andreas og Jesper kan hjælpe os med at få fat i de unge mennesker - både på de sociale medier, men også på tilskuerpladserne. Der er altid skønt, når nogen ser på det vi laver i klubben med andre øjne, siger Kurt Larsen.

Torsdag den 24. august 2017