Ny udesejr

Ny udesejr Lørdagens tur til den sønderjyske og FC Sydvest i...
Skrevet d. 08-09-2013

Ny udesejr

Lørdagens tur til den sønderjyske og FC Sydvest i Tønder resulterede i den tredje udesejr i træk og dermed fortsat status af ubesejret efter seks kampe. Men det holdt hårdt at hive 4-1 sejren hjem mod et hjemmehold, der fra kampens start gik frisk til sagen og i flere omgange var nærgående. Efterhånden som halvlegen skred frem, fik SIKerne dog bedre greb om kampen og med to scoringer af først topscorer Anders Hostrup - syvende scoring i sæsonen - og siden Mikkel Jespersen tæt på pausefløjtet, syntes kampen lukket ned.

Men fra starten af anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der var klart bedst, men heldigvis var Daniel Krog i målet igen lørdag storspillende. Forhindre en reducering efter en times spil kunne han dog ikke, og pludselig var kampen helt åben igen. Efter reduceringen forsøgte hjemmeholdet spagfærdigt at øge presset på SIKerne, men det lykkedes aldrig rigtig for sønderjyderne at komme frem til det helt store. Så da Nicolas Bøgild med tolv minutter igen bragte stillingen på 1-3, var det definitivt afgørelsen på kampen. I slutminutterne kunne Mads Eriksen efter en længere dribletur lukke og slukke med et flot mål til 1-4.

Med godt tyve minutter tilbage af kampen gav cheftræner Claus Madsen comeback til John Dyring, der kom på banen som afløser for Mikkel Jespersen. Næste opgave for SIKerne er på fredag aften, hvor der kl. 19.00 er kick-off hjemme på SPAR NORD Arena mod Næsby.

Kampfakta:

FC Sydvest - Skive IK 1-4 (0-2)

Målscorere:

43. min. 0-1 Anders Hostrup

45. min. 0-2 Mikkel Jespersen

60. mn. 1-2 Thomas Gormsen

77. min. 1-3 Nicolas Bøgild

89. min. 1-4 Mads Eriksen

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Kiilerich, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Jesper Thor Larsen, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup.

Udskiftninger:

46. min. Dustin Corea afløser Jesper Thor Larsen

68. min. John Dyring afløser Mikkel Jespersen

78. min. Nicolai Borregaard afløser Andreas Kiilerich

Advarsler:

FC Sydvest: ingen

Skive: ingen

Tilskuertal: 200

Dommer: Martin Rasmussen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu